Kulcsszó keresés /


A Cruciani színpompás palettája

  • 2014. április 30.

2014. április 23-án bemutatásra került a Cruciani Hungary legújabb és legnépszerűbb vonala. Részt vehettünk mi is a rendezvényen, melyet a budapesti Higgs Field Galériába szervezett a márka. Az esemény kiemelt támogatói az olasz Vespa, illetve az Aperol cégek. A Caprai család tulajdonában lévő olasz Cruciani márka története Milánóban kezdődött. Az eredetileg minőségi felsőruházattal foglalkozó cég 2011-ben megalapította Cruciani C Luxury Pop irányvonalát. Egy darabka luxus, egy darabka Made in Italy életérzés, elérhető áron.

olvass tovább

Színes, Disney-s kiegészítők gyerekeknek

  • 2013. július 21.

A színes kiegészítők a nyár nélkülözhetetlen kiegészítői, melyek minél színesebbek, annál jobban tükrözik a vidám személyiségünket! A Cruciani karkötőit már nem kell bemutatnom, hiszen az idei nyár nagy slágerei, különleges bűverejük egy részét a káprázatos színpalettának és mintáiknak köszönhetik...

olvass tovább

Csipkekarkötő-varázslat

  • 2013. május 29.

A nyár legnagyobb slágerének ígérkezik a Cruciani C csipkekarkötő-varázslat, amely Olaszországból indulva utazza be a Földet és idén tavassszal nálunk is hatalmas hódításba kezdett.

olvass tovább

Divatos a kasmír

  • 2008. január 18.

A Cruciani divatcég háza tájékán kering egy történet, amit az emberek szívesen mesélnek el újra és újra. Hat évvel ezelőtt ugyanis Arnaldo Caprai elhatározta, hogy felosztja az örökségét a fiai között.

olvass tovább