Kulcsszó keresés /


Abraham Lincoln utolsó óráira is fény derülhet a Discovery legújabb műsorában!

  • 2021. január 08.

Az amerikai történelem egyik legnagyobb alakjáról, Abraham Lincolnról mindössze 130 ismert kép készült. A rabszolgaság eltörlőjének élete tragikus hirtelenséggel ért véget azon a végzetes színházi esten 1865-ben, napjainkra pedig csekély mennyiségű tárgy és hitelesített kép maradt fent az Egyesült Államok 16. elnökéről. De vajon lehetséges-e, hogy létezik még egy fénykép, több mint 150 éve elrejtve a nyilvánosság elől, amely Lincoln életének utolsó óráit örökítette meg? Az elveszett Lincoln című műsor ennek a rejtélynek jár utána január 10-én, vasárnap este 22:00 órakor a Discovery műsorán!

olvass tovább

9 emlékezetes félmeztelen címlap

  • 2015. szeptember 19.

Az új kollekciók, divathetek és díjátadók előtt még szusszanunk egyet, és a vörös szőnyeg helyett magazin címlapokat veszünk számba. Nem értékelünk, adunk tanácsokat vagy háborodunk fel, inkább megmutatjuk Nektek az elmúlt 20 év legemlékezetesebb félmeztelen magazin borítóit. Címlapok és híres fotósorozatok, amikre érdemes néhány perc figyelmet szentelni.

olvass tovább

A legemlékezetesebb meztelen címlapok

  • 2014. szeptember 17.

A múlt héten számba vettük a legemlékezetesebb félmeztelen férfi címlapokat, de hogy az uraknak is kedvezzünk kicsit, összegyűjtöttük a legmeztelenebb nőit is. A hírességek szívesen dobják le a ruhadarabjaikat egy magazin címlap kedvéért, de miért ne tennék? Nézzünk is őket, méghozzá a legjobbakat (Lady Gagáért elnézést kérünk). A hölgyeknek motivációként, az uraknak pedig ajándékba.

olvass tovább

Nincs Vogue címlap Kate Moss nélkül

  • 2013. május 04.

Kate Moss igazi címlaplány. Ő jelent meg a talán a legtöbb alkalommal a Vogue főoldalán, ráadásnak a brit kiadvány évente többször is a borítóra teszi. A vitatott idol ez évben először a júniusi, angol coverfotón feszít, mint Bridget Bardot, Mi összegyűjtöttünk nektek néhány címlapot a topmodell pályafutásából, a teljesség igénye nélkül. Szemezgessetek Kate-ből kedvetekre!

olvass tovább

L'Oréal Professionnel Discovery Event

  • 2011. május 16.

Fontos nap volt május 2-a a fodrásztársadalom számára, ugyanis ezen a napon rendezte a L’Oréal Professionnel az év eddigi egyik legnagyobb és legtöbb szakmai újdonságot felsorakoztató bemutatóját. Hétfő este végül csaknem négyszáz érdeklődő töltötte meg a Nyugati téren található Szikra Cool Tour House épületét, hogy megismerje a szezon legújabb trendjét a hajművészet minden ágában.

olvass tovább

Coverfield

  • 2008. február 18.

Megnéztük, tetszett, hüledeztünk és kapkodtuk a fejünket. Bár lehet egyszerűek vagyunk és felszínesek, de nekünk tetszett.

olvass tovább