Kulcsszó keresés /


Isten éltesse Francis Ford Coppola!

  • 2015. április 07.

Ma tölti be 76. életévét, a világ egyik legismertebb rendezője, Francis Ford Coppola. A Mester 1963-ban, mindössze 24 évesen rendezte meg első filmjét, és a ‘66-ban készített második filmje, már meghozta a szakmai elismerését és a mesterdiplomát is. Coppolát máig az Egyesült Államok legenergikusabb, ugyanakkor legvitatottabb rendezőjeként tartják számon.

olvass tovább

Coppola a kanapén

  • 2013. július 22.

Sofia Coppolát az ausztrál Vogue augusztusi címlapjára fotózták. A rendezőnő bájos és természetes az anyagban. Nektek hogy tetszik Miss Coppola hétköznapi oldala?

olvass tovább

Mozikban: Made in Hollywood

  • 2011. november 02.

A család összehozó erejét, az emberek közti szeretet fontosságát mutatja be a Somewhere, melyben egy kicsapongó hollywood-i színész ébred rá lánya iránti szeretetére. Sofia Coppola filmje az értékrendek visszaállításáról egy prózai szépségű alkotásban.

olvass tovább

Sofia Coppola és Louis Vuitton közös 2012-es szexi kollekciója

  • 2011. október 20.

Sofia Coppola már a tavalyi Velencei Filmfesztiválon is dolgozott Louis Vuittonnal egy pár modell erejéig, de most a 2012-es kollekció, teljes mértékben közös munka gyümölcse. A 60-as, 70-es éveket idéző rövid tunikák, tengerészmintás pizsama nadrágok, magas derekú bőr és gyapjú szoknyák, egyenes szabású térdnadrágok találhatók ebben a portfólióban

olvass tovább