Kulcsszó keresés /


5+1 ok, amiért hasznos a koffein!

  • 2024. február 27.

Fogyaszthatjuk energiaitalban, kávéban, teában vagy épp az egyre népszerűbb energy coffee formájában, sokunknak nem indulhat be a nap koffein nélkül. Évezredek óta ismeretes, hogy ébren tartó hatása van, de kevesen tudják, hogy nem csak ebben segíthetnek a koffeintartalmú italok. Lássuk, milyen ismert, és kevésbé köztudott pozitív hatásokat tulajdonít a koffeinnek a tudomány!

olvass tovább

Protein ice coffee

  • 2020. július 14.

A jó idő beköszöntével a kávéfüggők egy jegeskávéra nem tudnak nemet mondani. Ha megkívánjuk, miért ne ihatnánk a lehető legegészségesebb formában? A Revo coffee protein jegeskávé receptje könnyen és gyorsan elkészíthető és tökéletes feltöltődést garantál.

olvass tovább

Rusty Coffee Box

  • 2019. szeptember 23.

A speciality kávézás elterjedésével nem csak egy merőben új ága jelent meg a kávézásnak, hanem egyfajta életérzést is kölcsönöz szerelmeseinek. Kétségtelen az a tény, ha még ezt megspékeljük egy remekbeszedett designnal, és hozzátesszük a Balaton csodálatos látványát, azzal már bekerülhetünk akár a Stylemagazinba is. Nem is véletlen adunk hírt róluk, mert ez az egyik olyan hely, amit látni, átélni, érezni kell.

olvass tovább

World of Coffee: a világ legfinomabb kávéi Budapesten!

  • 2017. június 15.

Hatalmas érdeklődés mellett nyitotta meg kapuit Európa legnagyobb kávés rendezvénye, a World of Coffee, amelynek idén a budapesti Hungexpo ad otthont. Június 13-15. között a világ 100 országából érkeznek résztvevők, a program-kínálatban versenyek, inspiráló szimpóziumok, szemináriumok, oktatóműhelyek és természetesen kapcsolatépítési lehetőségek. Az idei kiemelt vendég: Mexikó, a világ egyik legnagyobb kávégyártója, az országban közel félmillió kistermelőnek és családjának a kávé jelenti az egyetlen megélhetési lehetőséget.

olvass tovább

Kávétrendek 2014-ben

  • 2014. február 13.

Az egyszerű és gyors megoldások helyett az olyan étel és ital lesz a sikk, amit lassan, saját kézzel készítünk. Míg a slow food már elterjedt jelenség, a kávé geekek csak most ébredeznek. Fontos szempont lesz a fenntarthatóság és egyre népszerűbbek a mutatós kütyük. Többek között ilyen nemzetközi trendek gyűrűzhetnek be hazánkba is, amelyekről február végén André Hoinkis nemzetközi kávészakértő tart előadást a VinCE Budapest Wine Show-n.

olvass tovább