Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Cindy Crawford-tól

Cindy Crawford volt a 90-es évek egyik legismertebb és legnépszerűbb modellje, manapság pedig már lánya, Kaia Gerber uralja a kifutókat. Ennek ellenére szó sincs arról, hogy Cindy csillaga leáldozóban lenne, sőt, mind a mai napig az egyik legstílusosabb celebként tartják számon, akinek mindig laza, mégis nőies a megjelenése.

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb outfit ötletek Kaia Gerber-től

Kaia Gerber még csak 17 éves lett a mai napon, azonban már az egész világ a lábai előtt hever. Cindy Crawford lánya fiatalon a népszerű modell édesanya nyomdokaiba lépett, és már olyan divatházak arcaként láthattuk, mint a Calvin Klein, Marc Jacobs és a Versace. Mivel a fiatal lány nem csak gyönyörű, hanem stílusos is, ezért most a legjobb outfit ötleteket hoztuk el tőle.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Kaia Gerber-től

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber mindössze még csak 16 éves, ennek ellenére az egész divatszakma a lábai előtt hever. Édesanyja nyomdokaiba lépve ugyanis ő is a modell szakmát választotta, amelyben az első pillanattól kezdve hihetetlen sikereket ér el, ugyanis már Marc Jacobs, a Calvin Klein és a Chanel kampányok arcaként is szerepelt. A csinos fiatal lány stílusa is igazán irigylésre méltó, ezért most tőle hoztunk csodás outfit ötleteket!

olvass tovább

A szupermodell nyugdíjba vonul - 40 fotó Cindy Crawford pályafutásáról

  • 2016. február 04.

A szupermodellgeneráció egyik legszuperebb tagja 50. születésnapja előtt bejelentette, hogy nyugdíjba vonul. Aztán persze ezt az üzenetet írta az instagramjára: "Minden évben mondom a gyerekeimnek, hogy nyugdíjba megyek. Állandó viccünk ez a családban. Aztán minden évben adódnak izgalmas lehetőségek. Igaz, hogy szívesen koncentrálok már inkább a vállalkozásaimra, a barátaimra és a családomra - [de] nem teszek nagy bejelentéseket (nem minden szalagcím mondja el a teljes történetet!). Szerettem az elmúlt harminc évben a divatipar része lenni - és ha valamit megtanultam belőle, az ez: sohase mondd, hogy soha. Köszönöm a támogatást, alig várom, hogy mit tartogat 2016! Puszi, Cindy" Szóval nem is annyira biztos az, hogy nem vállal több modell melót. Azért mi összegyűjtöttük a legmeghatározóbb pillanatait.

olvass tovább

Isten éltessen Cindy Crawford!

  • 2015. február 20.

Cynthia Ann Crawford 49 évvel ezelőtt, éppen a mai napon látta meg a napvilágot. Ez az információ önmagában nem sokat mondana a többségnek, ha azonban már Cindy Crawfordként említjük a hölgyet, mindenkinek bevillan, hogy kiről is van szó. Aztán a következő sokkhatás akkor ér minket, mikor rájövünk, hogy a még mindig ragyogó formában lévő szupermodell, maholnap 50 éves.

olvass tovább

Richard Gere micsoda nője

  • 2014. április 20.

A Pepsi reklámarca és az egyik legfelkapottabb szupermodell volt a 80-as évek végén, a felső ajka felett található anyajeggyel lett számunkra még különlegesebb, ez lett a védjegye is. Cindy Crawfordra, a gyönyörű, természetes szépségre mindannyian emlékszünk, de vajon a jóképű sármőrrel, a „Micsoda nő Edwardjával", Richard Gere-rel kötött házasságára is?

olvass tovább

A nők irányítják majd a Föld nevű bolygót

  • 2013. március 21.

Rohanó világunk gyorsan változik: a technika villámsebességgel fejlődik, a napi betevőnkhöz akár egy perc alatt is hozzájuthatunk a gyorséttermek sűrű hálójának köszönhetően és a felgyorsult mindenséggel együtt a nőideáljaink is éppolyan pörgő ütemben változnak. Az már más kérdés, hogy milyen irányba.

olvass tovább

Elő a lábakkal!

  • 2012. május 11.

Elcsépeltnek tűnhet , hogy a divat ismétli magát, de tény, hogy ami egyszer már bejött, azt nem szabad veszni hagyni. Így van ez a farmer sortokkal is.

olvass tovább