Kulcsszó keresés /


Filmajánló: Az aszfalt királyai

  • 2019. november 18.

A megtörtént eseményeken alapuló filmben napjaink legnépszerűbb férfi színészei, Matt Damon és Christian Bale garantálják, hogy ne csupán a cselekmény legyen izgalmas, hanem az alakítások miatt se lehessen okunk panaszra.

olvass tovább

Isten éltessen Christian Bale!

  • 2018. január 30.

Gondolnád, hogy Christian Bale már 44 éves? És azt tudtad, hogy gyerekszínészként kezdte színészi karrierjét? Na és hogy Oscar-díja is van? Íme, 10 érdekesség születésnapja alkalmából, valamint az 5 legjobb filmje, amit feltétlenül látnod kell tőle!

olvass tovább

18 döbbenetes átváltozás a filmvásznon

  • 2016. szeptember 04.

Majdnem mindegyik Oscar díjat érdemelt. Talán nem véletlen, hiszen a legnehezebb színészi feladatok egyike, amikor egy szinte teljesen ellentétes karaktert kell hitelesen alakítani a kamerák előtt. Nekik sikerült. 18 kivételes tehetségű színész döbbenetes átváltozása következik.

olvass tovább

A Golden Globe díjátadó legszebb sztárpárjai

  • 2016. január 12.

A hírességek nem szívesen teszik közszemlére a magánéletüket, de egy ilyen rangos díjátadón, mint amilyen a vasárnap esti Golden Globe gála is volt, illik a hitvessel érkezni. Íme a legelragadóbb sztárpárok az Arany Glóbuszról.

olvass tovább

Batman Armaniban nyomul

  • 2008. június 27.

Giorgo Armani már többször bizonyította, hogy kiváló érzékkel készít ruhákat a filmvilág sztárjainak. Így történt ez Batman-nal is, alias Bruce Wayne-el, vagyis Christian Bale-el.

olvass tovább