Kulcsszó keresés /


Gyümölcsös ízek kavalkádja egy szem drazséba sűrítve

  • 2018. január 29.

Az enyhe télnek és a tavasz lassú, de biztos közeledésének köszönhetően talán még sosem volt ennyire színes és élettel teli a hideg évszak, ami a chocoMe boszorkánykonyháját is inspirálta: legújabb Raffinée termékünk megalkotásánál egy minden eddiginél gyümölcsösebb összeállítást hoztunk létre.

olvass tovább

Ízek tekintetében is sokszínű ősz áll előttünk!

  • 2016. szeptember 08.

A korábbi évekhez hasonlóan az új csokoládészezont vadonatúj termékfejlesztésekkel kívánja a chocoMe még vonzóbba és varázslatosabbá tenni. A nemzetközi versenyeken kiemelkedően sok díjat begyűjtő csokoládémanufaktúra az őszi idénynek egy merész, a francia csúcsgasztronómiában is pusztán egy pár éve használt alapanyaggal, egy különleges, díjhalmozó drazsékat bemutató válogatással és egy új, egzotikus Voilé ízzel vág neki.

olvass tovább

Ajándék ötlet Valentin napra.

  • 2011. február 07.

Az exkluzív Valentin napi ajándékcsomag tartalma egy üveg minőségi rosé, egy tartós, impregnált vermont rózsaszív, 3 db illatos, szív alakú Bomb fürdőgolyó, egy bájos cserepes virág és egy Chocome kézzel készített csokoládékülönlegesség. Lepje meg kedvesét ezzel a minden érzéket kényeztető, luxus ajándékcsomaggal!

olvass tovább