Kulcsszó keresés /


Egészséges chia lekvár

  • 2017. szeptember 30.

Sokat hallani mostanság arról, hogy mennyire egészséges a chia mag, de nem csak hogy egészséges, a felhasználhatósága is nagyon sokrétű. Az egyik tulajdonsága, hogy folyadékban megduzzad, és zselés állagot vesz fel. Épp ezért tökéletes lekvár készítéséhez is. A legjobb benne pedig az, hogy mindössze két hozzávalóra van szükségünk ahhoz, hogy szuper egészséges lekvárt készíthessünk el. Ha épp diétáztok, vagy éppen csak szeretnétek egy kicsit egészségesebben étkezni, akkor mindenképp próbáljátok ki ezt a receptet.

olvass tovább

Chia Fresca - A mexikói energiaital

  • 2016. szeptember 13.

Frissítő és egészséges italra vágytok? Nincs elég energiátok a munkához, a tanuláshoz vagy az edzések előtt? Próbáljátok ki a chia frescát és meglátjátok a közérzetetek szinte azonnal javulni fog.

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a chia magot

  • 2015. április 16.

Nem véletlenül nevezik ezt az apró fekete magot napjaink egyik legjobb természetes szuperélelmiszerének, ugyanis számos jótékony tulajdonsággal bír. Dél-Amerikából indult hódító útjára, ahol már a maják és az aztékok is használták a jobb fizikai és mentális állóképesség eléréséhez. Sikere egyre nagyobb a szépségiparban is, ugyanis saját súlyának tíz-tizenkétszeresét képes magába szívni, így hidratálja, feszesíti és simítja ki a bőrt, és még a ráncokat is csökkenti. Nem csoda, hogy könnyedén össze tudtunk szedni 8 okot, amiért mi is szeretjük!

olvass tovább