Kulcsszó keresés /


A legstílusosabb anya-lánya párosok

  • 2016. április 01.

Büszke, őszinte, igazi mosoly az arcokon. Nincs szebb fotó a valódi szeretet elkapott pillanatainál. Az anya-lánya fotók pedig különösen bensőségesek. A celebmamák az anyaság szerepében is tündökölnek, vagy legalábbis próbálnak legjobb képességeikkel helyt állni. Most nem fürdőkádban, vagy nyilvánosan szoptató, hordozókendős, szupermarketben bébiételt éppen kosárba pakoló celebmamikról lesz szó. Hanem a ragyogás pillanatairól.

olvass tovább

Szoptató celebmamik

  • 2015. október 22.

Az egészséges mell hetében nem hagyhatjuk ki a sorból a mell legfontosabb és legnemesebb szerepét, a szoptatást. Tekintsétek meg a hírességekről készült legszebb képeket!

olvass tovább

A legszexibb celebmamik

  • 2015. január 26.

A terhesség és a szülés alaposan megviseli a nők testét, sok múlik a genetikán, az adottságokon, de diétával és rendszeres mozgással visszanyerhető a kívánt alak és testsúly. A most következő celebmamik, időt és energiát nem sajnálva dolgoztak azon, hogy formába hozzák magukat, és az eredmény nem maradt el. Nézzük a legdögösebb sztáranyukákat.

olvass tovább

2014-es sztárszülők

  • 2015. január 06.

2014-ben sem tétlenkedett a gólya, számos hírességből lett szülő a tavaly évben. Nézzük az újdonsült celebmamik és celebpapik listáját.

olvass tovább

Top 5 szexi anyuka bikiniben

  • 2013. július 25.

Cellulitisz? Logó fenék? Megereszkedett mellek? Az emberek szeretik a pletykákat és azt is ha kiderül, hogy valamelyik világhírű celeb nincs bomba formában. A mai grafikai eszközöknek köszönhetően már mindenki szép lehet a fotókon, ám az „igazi életben” sok-sok lesifotós várja a hírességeket, hogy lencsevégre kaphassák őket a legkülönfélébb helyszíneken és pózokban!

olvass tovább