Kulcsszó keresés /


Keresd a nőt! - Cameron Diaz 44 éves

Az örök tini, a népszerű komika, a vagány, a szabad és a széles mosolyú Cameron Diaz 44 éves lett. Rengeteg filmben szerepelt, javarészt romantikus komédiákban, és az is tény, hogy több Arany Málnát vihetett haza, mint elismerést, de ez népszerűségéből mit sem von le. Az ő stílusalbuma a fiatalos dekadenciát dicséri. Lapozz velünk!

olvass tovább

10+1 híres nő legelső vörös szőnyeges megjelenése

  • 2016. május 12.

Akkor jöjjön megint egy kis nosztalgia, mert mi imádunk régi fotókat nézegetni. Ezúttal pedig híres színésznők és énekesnők legelső red carpet lookjait kutattuk fel nektek. Lapozzuk át, hogyan festett Angelina Jolie, Cameron Diaz, Shailene Woodley és a többiek az első alkalmakkor, amikor vörös szőnyegre léptek.

olvass tovább

Jó téma, érdekes olvasmány: A nővérem húga

  • 2012. január 24.

Cameron Diaz főszereplésével 2009-ben mutatták be Jodi Picoult, A nővérem húga című filmet, de akik látták azok egyértelműen azt mondják, hogy a könyv sokkal jobb, mint a film, hiszen a sorokat olvasva sokkal jobban átérezzük a főszereplők leukémia elleni küzdelmének miértjét..

olvass tovább

Stílusos és egyszerű: Lófarok

  • 2011. január 19.

Salma Hayek, Beyoncé, Cameron Diaz, Scarlett Johansson és még rengeteg sztár régóta tudja, hogy egy stílusos, elegáns, de ugyanakkor minimalista, tehát egyszerű lófarok többet ér bármilyen hajkölteménynél. Lady Gaga rajongók és emósok inkább ne olvassanak tovább...

olvass tovább

Ismerd meg: Chloé

  • 2008. november 24.

A Chloé ruháit egykor olyan szépségek hordták, mint Greace Kelly, de a klasszikus vonal ma már keveredik a hipermodernnel.

olvass tovább