Kulcsszó keresés /


Venison Gusto a Vadhúsmennyország - A magyar termék, amit Bill Gates is imád!

  • 2020. szeptember 22.

Sok mindenre büszkék lehetünk mi magyarok: a C-vitaminra, a helikopterre, a Rubik-kockára, a transzformátorra és még sorolhatnánk. Hazánk már rengeteg maradandó dolgot adott a világnak és megint találtunk valamit, ami felkeltette a világ figyelmét. A fiatal vállalkozó, Ivánácz Gábor fejébe vette, hogy megalkotja a legjobb magyar vadtermékeket, és létrehozza fantasztikus termékcsaládját.

olvass tovább

Szépülj naranccsal!

  • 2017. december 19.

A narancs azon túl, hogy az egyik legízletesebb gyümölcs és tele van C-vitaminnal, több más szempontból is igen értékes kiegészítője lehet a mindennapi étrendednek. Természetes immunrendszer erősítő, és segít megelőzni, adott esetben leküzdeni, a megfázást és az influenzát. Ha pedig mindez nem lenne elég, még a szépségápolásban is gyakran felhasznált összetevő, számos pozitív hatásának köszönhetően.

olvass tovább

10 érdekes tény a C-vitaminról

  • 2017. december 14.

A C-vitamin vízben oldódó vitamin, Szent-Györgyi Albert magyar biokémikus által, Magyarországon véghezvitt felfedezés, amelyet Nobel-díjjal jutalmaztak. Ismerjük meg közelebbről e méltán csodavitaminnak keresztelt antioxidánst!

olvass tovább

Style Tipp: C-vitamin bomba a bőrnek.

  • 2016. december 15.

Ha igazán előrelátóak vagyunk, olyan ajándékot választunk magunknak- vagy annak ,akivel igazán törődünk- aminek nagy hasznát veszi az ünnepek után is. Tökéletes választás például egy igazán ütős bőrápoló, ami igazán sokat fog segíteni a karácsonyi hajtás és szilveszteri bulik után.

olvass tovább

Vörös áfonyás arcpakolás

  • 2016. január 22.

Kend a fejedre! Az vörös áfonya esetében vegyük szó szerint a tanácsot, ugyanis nem csak egy zamatos, rendkívül egészséges gyümölcsről van szó, hanem a bőrünkre is jó hatást gyakorol. Otthon, pár összetevőből Te magad is előállíthatod a házi arcmaszkodat. Áfonyán kívül, piros szemű szőlőre, egy kis grépfrútlére, és színtelen zselatinra lesz szükséged. Az elkészült kence tele lesz A- és C-vitaminnal, melyek elősegítik a kollagéntermelést, kiválóan a hidratálja a bőrt, és az áfonya sikeresen veszi fel a harcot a szabad gyökök által okozta ráncok ellen.

olvass tovább

A narancs nemcsak finom

  • 2015. április 05.

A narancs azon túl, hogy az egyik legízletesebb gyümölcs és tele van C-vitaminnal, több más szempontból is igen értékes kiegészítője lehet a mindennapi étrendednek. Természetes immunrendszer erősítő, és segít megelőzni, adott esetben leküzdeni, a megfázást és az influenzát. További indokokat gyűjtöttünk össze, hogy miért is érdemes a lédús gyümölcsöt rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább

Fehérboros cukkinifőzelék cékla ropogóssal

  • 2014. szeptember 30.

Ismét egy könnyű, zöldséges étel, mégse fordul elő túl gyakran a konyhákban. Vannak bizonyos alapanyagok, amiket rendre kikerülünk a közértben, és nem gondolunk rájuk önálló ételként. A cukkini is, de még inkább a cékla ilyen. Előbbit maximum levesként, köretként, utóbbit kizárólag savanyúságként szokták fogyasztani. Pedig a cékla nem csak finom, egészséges is: erős vérképző hatású, valamint a májnak is jót tesz. A tökfélék családjából származó cukkini pedig magas víztartalma miatt hidratáló hatású, és C-vitamin tartalma is magas. Ki ne szeretné őket?

olvass tovább

Karácsonyi szépség: sütőtökös arcpakolás

  • 2013. december 24.

Még az utolsó pillanatban vagyunk karácsony előtt, két ínycsiklandozó fogás elkészítése közben ezzel a pár perces pakolással igazán ragyogóvá varázsolhatod az arcbőrödet! A sütőtök tele van A- és C-vitaminnal, és a benne rejlő enzimek táplálják a bőrödet.

olvass tovább