Kulcsszó keresés /


10 alkalom, amikor Cara Delevingne elvarázsolt minket a vörös szőnyegen

Cara Delevingne sikeres modell akit számtalan luxusmárka kifutóján, illetve a Burberry kampányának arcaként is láthattunk már. Emellett színészi karrierje is felfelé ívelőben van, legutóbb a Valerian-ban, a Suicide Squad-ban és a Tulipánlázban szerepelt. A mai napon van a 26. születésnapja, ezért a legjobb vörös szőnyeges szettjeit gyűjtöttük most össze!

olvass tovább

Burberry bemutatja a Brit Rhythm illatcsalád két új tagját

  • 2015. március 31.

Egy női és férfi illatot, melyek 2015 februárjában érkeznek meg. A Burberry Brit Rhythm - Eau de Toilette Intense for Men és a Burberry Brit Rhythm - Floral Eau de Toilette for Women a zene által inspirált illatok, így ismét az angol zenész, George Barnett és a modell, színésznő Suki Waterhouse lesznek a kampány arcai.

olvass tovább

Hogyan készíts Burberry sminket?

  • 2015. március 25.

A Burberry töretlen népszerűségét időtálló, elegáns darabjainak köszönheti, amelyek engedik érvényesülni a nők természetes szépségét. Ezt a stílust tükrözik sminktermékeik is, amelyek szintén a natúr színeket és textúrákat kínálják nekünk. Cara Delevigne-on pedig egyszerűen imádjuk! Megmutatom, hogyan készítsd el sminkjét és milyen termékekkel tudod helyettesíteni.

olvass tovább

Itt a Burberry legújabb kollekciója

  • 2014. november 28.

Az idei ősznek épphogy vége, de a jövő évi őszi kollekciók már az ajtónkon kopogtatnak. Lássuk mit súgnak a trendek a Burberry háza tájékán. Tekintsétek meg a 2015-ös őszi/téli pre-kollekciót!

olvass tovább

Azok a csodálatos Beckham fiúk

  • 2014. szeptember 22.

Kétségkívül nehéz stílusosabb párt találni Victoria és David Beckhamnél. Attól, ahogyan ketten megjelennek valahol, talán csak az csodásabb, amikor az egész család a kamerák kereszttüzébe kerül. Nem tudunk elmenni szó nélkül amellett, hogy mennyire tudatosan és stílusosan öltözködnek a fiaik. Persze volt kitől örökölniük... Ezúttal tehát egy olyan összeállítást hoztunk el nektek, amiben a Beckham-fiúk casual és alkalmi outfitjeit mutatjuk be. Ezekből nagyon sok trükköt leshettek el. A legtöbbet fotózott közülük a középső fiú, Romeo, aki már modellként is bemutatkozott a Burberrynél.

olvass tovább

Karácsony Barbie-val

  • 2013. november 24.

Itt vannak az idei év karácsonyi díszbe öltöztetett Barbie babái, melyeket Stephen Jones ihletett. A karácsonyi ruhácskák újonnan kerülhetnek be a szépség már korábban jól ismert neves tervezők által alkotott ruhásszekrényébe, ugyanis Azzedine Alaïa , a Burberry, a Comme des Garçons , Chanel , Louis Vuitton és a Prada is alkotott már szemet gyönyörködtető darabokat számára.

olvass tovább

A 10 legikonikusabb designer darab

  • 2013. november 21.

Amiről már mindenki hallott, amit mindenki látott, és amire többnyire nem csak a divatkedvelők kezdenek bociszemekkel nézni. Álom, wishlist, státuszszimbólum, és a legkedveltebb replika, illetve inspirációforrás.

olvass tovább

Karácsonyi ajándékok Burberry módra

  • 2013. november 18.

Burberry idei karácsonyi kampánya igazán lélegzetelállító, az ajándékok tárháza, az arany masnival átkötött díszdobozok minket is azonnal karácsonyi hangulatba hoztak, így hát hoztunk egy kis ízelítőt és ajándék ötleteket a legkisebbeknek is.

olvass tovább