Kulcsszó keresés /


10 szemtelenül fiatal híresség álomotthona

  • 2017. február 09.

Hol élnek a sztárok? Nagy luxusotthonokban. Hol élnek a fiatal sztárok? Nagyon nagy luxusotthonokban. Na jó, nem mindenki, de azért van egy két irigylésre méltó enteriőr és kert a karrierjük szépen ívelő elején járó hírességek portáján. Lapozzuk fel együtt a következő szép lakhelyeket. Ti hova költöznétek be legszívesebben?

olvass tovább

Grammy Glamour - 10 ruha, amit látnod kell

  • 2016. február 16.

Tegnap zajlott a zenei világ legrangosabb díjátadó eseménye, a Grammy-gála. Az est legtöbbször díjazott előadói Taylor Swift és Kendrick Lamar voltak, de Bruno Mars, Justin Bieber és Meghan Trainor is vihetett haza szobrocskát. Mi viszont most a ruhákat pontoztuk, nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

Érdekességek Bruno Mars-ról

  • 2014. július 30.

Bruno Mars néhány évvel ezelőtt igen fiatalon robbant be a köztudatba, és különleges hangjával a világ kedvence lett. Zenészcsaládból érkezett, így a vérében van a tehetség, melyet énekesként, zeneszerzőként, dalszövegíróként, koreográfusként, producerként és szinkronszínészként is kamatoztat. Íme néhány érdekesség, amit eddig talán Te sem tudtál róla.

olvass tovább

Ébresztő dalok

  • 2014. március 29.

Mi az első dolgod, amikor felébredsz? Nyújtózkodsz, fejedre húzod a takarót, ásítasz egy nagyot? Ha már a napod első perceiben is szeretnél energiával, lendülettel feltöltődni, hallgasd meg az alábbi dalok valamelyik, biztos, hogy kipattansz az ágyból, és táncolva, énekelve fogsz készülődni. Csak vigyázz, nehogy az ablakod alatt mindenki tanúja legyen, ahogy az alvós kisgatyádban rázod a fenekedet.

olvass tovább