Kulcsszó keresés /


Márton napi Borfesztivál a 100 éves Gellértben

  • 2018. október 11.

Immár nyolcadik alkalommal jelentkezik Budapest legizgalmasabb Márton napi borfesztiválja az idén 100. születésnapját ünneplő Danubius Hotel Gellért csodálatos épületében, természetesen a 100-as szám jegyében: felvezetésként butik sörfesztivállal, aztán sörre borral, pezsgővel és pálinkákkal - korlátlan kóstolással, a páratlan hangulatú lakosztályétteremmel, kreatív borvacsorával és záróakkordként jön az elmaradhatatlan Sunday brunch is. Mindez november 8-11 között.

olvass tovább

Fagyi árnyalatokkal hódít a Cango&Rinaldi

  • 2018. április 06.

A megszokottnál letisztultabb és fiatalosabb darabokkal készül a tavaszi-nyári és esküvői időszakra a Cango&Rinaldi. A tervező, Csángó Tamás, a kollekció arcával, Kulcsár Edinával mutatta be a pasztell mesevilágot egy exkluzív tavaszi hangulatú brunch keretein belül, az esemény háziasszonya pedig Lipcsei Betta volt.

olvass tovább

10 fantasztikus brunch fogás vasárnapra

A brunch, tulajdonképpen egy késői reggeli, ami már-már ebédként is felfogható, egyrészt azért, mert ebédidőben történik, másrészt pedig mert hasonlóan bőséges. Ezen feltételek mellett egészen kézenfekvőnek tűnik, ha vasárnapra időzítjük, egyrészt, mert akkor lesz időnk szombaton előkészülni, másrészt pedig ez a hétnek az a napja, amikor mindent -így az étkezést is- egy kicsit kényelmesebben csinálhatunk. A lista tartalmazza a legínycsiklandóbb és egyben legnépszerűbb brunch fogásokat, így ha ezek közül készítjük el valamelyiket, akkor egészen biztosan sikert fogunk aratni.

olvass tovább

Korlátlan sörkóstolással nyit újra a sörhotel

  • 2018. február 08.

Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100 féle sört kóstolhatunk számolatlanul, a csúcsgasztronómia híveit pénteken és szombaton ötfogásos sörvacsora valamint a pazar panorámájú Lakosztályétterem várja, vasárnap pedig egy izgalmas Sörbrunch, korlátlan étel- és italfogyasztással.

olvass tovább

Lusta vasárnapokra: tonhalkrém recept

Vasárnap előállhatunk egy-egy időigényesebbnek tűnő (tényleg csak a látszat, ugyanis pofonegyszerű elkészíteni) reggeli, vagy brunch fogással. Pontosan ilyen étel a tonhalkrém, ami ugyanolyan finom friss bagettel, mint pirítóssal, főleg, ha friss zöldségeket is tálalunk mellé.

olvass tovább

Lengyel-Magyar gasztro reflexió a Gellértben, avagy ki hogy főz a másik nyelvén

  • 2016. szeptember 12.

Egy izgalmas gasztro hidat épít a Gellért Söröző az Eastore Kft. és a Lengyel Intézet közreműködésével a lengyel és magyar kulinária között, melynek érdekessége, hogy ezúttal ismert hazai szakácsok lengyel étkeket készítenek, míg lengyel kollégáik a magyar konyha remekeit álmodják az asztalra. S hogy mi sül ki belőle, megtudjuk szeptember 16-17-én a Danubius Hotel Gellért nemrég felújított sörözőjében. Vasárnap pedig a közkedvelt Sunday Brunch készül autentikus lengyel fogásokkal a Gellértben.

olvass tovább

Mai mosoly: szuper reggeli

  • 2013. szeptember 22.

Imádok reggelizni! Ezt mindenki tudja, azt is hogy vasárnaponként általában valamilyen brunch, vagy ahhoz hasonló reggelire elkészíthető, leginkább tojásos alapú étellel örvendeztetlek meg benneteket.

olvass tovább

Mai mosoly: fügeszerelem

  • 2013. szeptember 13.

Imádom a fügét, ezért egyértelmű volt, hogy valamilyen fügés quiche-t fogunk vacsorázni. A quiche-t azért is szeretem, mert szupergyorsan elkészíthető, egy váratlan vendégsereg érkezésekor is összedobható, bármit beletehetünk, húst és sajtot, lehet édes vagy vega, hovatovább brunchoz is kíváló alapanyag lehet.

olvass tovább

Omlett és rukkola

  • 2012. augusztus 29.

Vasárnap van. Odakint verőfény, idebent kávéillat és zsibongás. A szokásos brunch-ra érkeznek a családok az impozáns étterembe...

olvass tovább