Egészséges vacsora tipp: különböző fűszerezésű humuszvariációk

  • 2019. november 08.

Ha szeretnénk olyan vacsorát készíteni, ami egészséges, nem terheli meg a szervezetünket a késői órákban, könnyedén, ráadásul többféle variációban elkészíthető, akkor van egy tökéletes tippünk: a humusz. Ehhez pedig nincs is szükségünk másra, csak csicseriborsóra, és fűszerekre, illetve maximum 10 percre. Jó étvágyat!

olvass tovább

Őszi recept ötlet: mexikóival a hideg ellen

  • 2019. november 06.

A mexikói ételekről valószínűleg a fűszeres, kissé csípős, intenzív ízvilág jut elsőre eszünkbe, és mi másra is lehetne a szükségünk a borongós, sokszor fagyos időben? Ez a recept egészen biztosan bearanyozza a napunkat, de legalábbis úgy érezhetjük majd, minta egy távoli országba utaztunk volna. Tökéletes vacsora ötlet őszi estékre!

olvass tovább

Egyszerű vacsora ötlet: gombás lepény

  • 2019. szeptember 28.

Könnyen előfordulhat, hogy nincs időnk arra, hogy hosszú órákig álljunk a tűzhely mellett. Ilyenkor lehet hasznos egy gyorsan elkészíthető, nem túl sok alapanyagot igénylő recept, mint amilyen ez is.

olvass tovább

Recept rohanós hétköznapokra: ázsiai brokkolisaláta

  • 2018. november 20.

Előfordul, hogy inkább egy könnyed, gyorsan elkészíthető ételre vágyunk, amit hidegen is fogyasztható, így magunkkal vihetjük olyankor is, amikor rohanós napunk van. Aki úgy gondolja, hogy a saláták unalmasak, az nagyon is téved, és mindenképpen ki kell próbálnia ezt az ázsiai brokkolisalátát, hiszen különleges és isteni finom, viszont egy percig sem unalmas!

olvass tovább

Ebéd ötlet: tárkonyos főzelék, parmezános fasírttal

  • 2018. október 27.

Hétvégén remek választás lehet a főzelék készítése ebédre, mi most egy zöldborsós-bébirépás változatot hoztunk, amiben a tárkony jelenti az érdekességet. A feltét ebben az esetben egy fasírt, ami a parmezántól lesz igazán különleges, és harmonikus a főzelékkel.

olvass tovább

Őszi vendégváró falat: brokkolikrémes sült kenyér - videóval

  • 2018. szeptember 25.

Ősszel az időjárásnak köszönhetően gyakran szívesebben maradunk otthon, azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a közös programokról a barátainkkal. Ez az időszak legjobb arra, hogy áthívjuk a szeretteinket, és eltöltsünk egy kellemes délutánt vagy estét beszélgetéssel, amihez természetesen egy kis harapnivaló is dukál. Most egy olyan receptet hoztunk el, ami nagyon gyorsan elkészíthető, így akár váratlan helyzetekben is tökéletes vendégváró lehet.

olvass tovább

Bonduelle Színek kampány: százezreket inspirált!

  • 2018. április 24.

Nagy sikerrel zárult a Bondulle legújabb, „Színesítsd a tányérod” elnevezésű kampánya, amelyet azzal a céllal indított, hogy egyrészt hitelesen közvetítse a márka sokszínűségét, másrészt inspirálja, a főzés élményével ajándékozza meg közönségét. Az öt különböző színre épülő receptvideót közel 400 ezren nézték meg a Youtube-on, de a Facebook-on is népszerűek voltak.

olvass tovább

Kiderült, hogy melyik az ország kedvenc levese!

  • 2018. január 06.

Hatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle „A Nagy Levesválasztó" elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztro-blogger volt. A versenyzőknek 2017.november 6. – 2017.december 3. között olyan leves recepteket kellett beküldeniük, ahol az elkészítéshez Bonduelle-terméket használtak. A nyertes receptről 2017. december 6-12. között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer Ft értékű Electrolux termék-csomagot nyert.

olvass tovább