Kulcsszó keresés /


Eurovízió: A döntőben is szoríthatunk Boggie-ért!

  • 2015. május 20.

A 60. Eurovíziós Dalfesztiválon tegnap este Csemer Boglárka, vagyis Boggie képviselte hazánkat, amelyre ezúttal a bécsi Stadthalléban kerül sor. Boggie a verseny előtt kapott hideget-meleget, de összességében örülhetünk, hiszen továbbjutott a döntőbe!

olvass tovább

Exkluzív interjú Boggie-val

  • 2015. március 03.

Igenis van úgy, hogy a nézők jól döntenek. A hiteles előadás, az őszinte szavak meghozzák a sikert. Illetve ez a logika itt a továbbiakban borulni fog. Ugyanis nem a siker a cél, az csupán eszköz, hogy mindenkihez eljusson a mondanivaló, és a tökéletes tisztaság. Jelen sorok írója vállaltan elfogult, hiszen az egyetlen potenciális világsztárjelöltet látja az énekesnőben, és teljesen biztos volt már korábban benne, hogy a történet majd Bécsben folytatódik. A Parfüm az egész világon szeretett dal, ahogyan a Wars for nothing is az lehet. Illetve, hogy egy másodpercig se kételkedjünk, az is lesz!

olvass tovább

Minden ugyanaz, másképpen!

  • 2014. január 30.

Mintha lenne valami abban, hogy az a bizonyos muzikális aranykor, vagy nem is tudni, hogy az ember minek hívja a rendszerváltás környéki felhypeolt állapotot, amikor még ott volt az a bizonyos igazi lendület. Na, az most mintha újraéledezne, vagy lenne valamilyen hullám, amelyből egyszerre, meg párhuzamosan jelennek meg előadók, meg jó zenék, vagy csak most érnek össze a szálak, de érdemes egy kicsit az embernek felkapnia a fejét, mert van, hogy végre jókor szólal meg a dal.

olvass tovább

Párizs után New Orleans!

  • 2013. november 25.

Természetes bájával, különles vibráló hangjával, mesebeli lényével , érzelemgazdag dalaival Boggie (Csemer Boglárka) a szó legszorosabb értelmében Párizs szívébe lopta magát, hiszen nem olyan régen, idén októberben Párizs központjában, a Sunset Sunside Jazz Klubban adott koncertet.

olvass tovább