Kulcsszó keresés /


Bio arcplasztika

  • 2020. szeptember 05.

Az invazív plasztika szemlélete kívülről közelíti meg az arc szépítését. Az adott problémát az arcon kívülről igyekszik korrigálni, húzással, kivágással és feltöltéssel. A BIO ARCPLASZTIKA szemlélete a belső kiváltó okokra fókuszál, így természetes alternatívát nyújt, hogy sebészeti beavatkozás nélkül tartós eredményt érjünk el az arc fiatalításában.

olvass tovább

Bio-útvesztő: zöld vagy nem zöld?

  • 2016. március 03.

Zöld, bio, öko, növényi alapanyagú, természetes úton lebomló, újrahasznosítható. Lépten-nyomon belefutunk ezekbe a címszavakba. Mégsem tűnik olyan könnyűnek a változtatás a mindennapokban.Tökéletes környezetbarát termék nincsen. Egy-egy terméket a saját kategóriáján belüli helyettesítő termékekkel összehasonlítva értékelhetünk, így található meg a legkrnyezetbarátabb alternatíva.

olvass tovább

Ökodesign

  • 2013. november 21.

Fogyasztói társadalom vagyunk, és ez nem is fog megváltozni, hiszen él bennünk a vágy a még jobb, még újabb dolgok birtoklása iránt. De változtatnunk kell gondolkodásunkon és életmódunkon, ha meg akarjuk menteni környezetünket a gyors pusztulástól. Környezetbarát és környezettudatos viselkedést kell kialakítanunk, hogy ezt a folyamatot lelassítsuk és megállítsuk.

olvass tovább

A legjobb biosminkek

  • 2011. március 17.

Biotermékeket vásárolni cseppet sem olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. Nem elégedhetünk meg pusztán azzal, ha a gyártó natúrnak minősíti a saját áruját, hiszen ettől még számos káros összetevő lappanghat a készítményben. Bio-minősítést viszont csak független intézetek adhatnak ki, emblémáikat pedig a megfeleltetés után helyezheti el a gyártó a termékei címkéjén. Különösen nehéz a dolgunk, ha a sminkünket készítenénk bio-összetevőkből , ezért most összeszedtük 4 olyan sminkmárkát, melyekben bátran megbízhatunk.

olvass tovább

A Schwarzkopf Professional bio termékcsaládja

  • 2011. március 16.

A Schwarzkopf Professional különleges keretek között mutatta be vendégeinek a bio termesztésű és természetes növényi kivonatokat tartalmazó új Essensity termékcsaládját a budapesti 5*-os Corinthia Grand Hotel Royal szállodában.

olvass tovább

Mérgező kozmetikumaink?

  • 2011. március 10.

Átformálhatja az egész gondolkodásmódunkat és életmódunkat Antal Vali mesterkozmetikus és BIONOM-hatóanyag-elemző írása, mely az interneten bárki számára elérhető. Nem kisebb feladatra vállalkozott, mint összeszedte a kozmetikai ipar 10 legkárosabb összetevőjét, s paradigmaváltásra invitálja az olvasót, de az írás elején ő maga is leszögezi, hogy kritikátlanul senki ne fogadjon el tőle semmit. Mi most összegyűjtöttük a könnyebb tájékozódás érdekében az Antal Vali szerint leginkább kerülendő kozmetikai vegyületeket.

olvass tovább

Bio Marionnaud

  • 2010. szeptember 25.

A természetes szépség receptje, garantáltan Bio összetevőket tartalmaz, hogy gyengéden ápolja még a nagyon érzékeny szem környékét is. Tartósítószert, illatanyagot, olajszármazékot, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz. A szűz szilvaolaj, öregedés gátló hatású, az acerola cseresznye pedig fokozza a kollagén szintézist.

olvass tovább