Kulcsszó keresés /


A Z-generáció királynője az idei Sziget-en egy lemeztelenített intenzív interakciót hozott létre a közönségével

Az a kósza pletyka, ami így vagy úgy, de a köztudatban terjedt, hogy a Sziget idén Billie Eilishra tett fel mindent, tőle várta a nagy durranást, látszólag igaznak tűnik. S bár tényleg több ezren voltak a fiatal lány koncertjén, egy kicsit az jutott eszembe, amit az emberek és a sajtó Rihannával csinált: felrótták neki a késést, s az utána lévő playbacket, a szerintük semmiféle produkciót, amivel “megtisztelt” minket.

olvass tovább

Megszületett a Billie Eilish 2.0 verzió? Avagy mi is áll az egyik tömegbetegség, az ítélkezés mögött?

A brit X-Faktor, - aminek Simon Cowell 2004 óta a szülői atyja -, rengeteg mára már népszerű énekest adott a világnak. Ott van például Leona Lewis, Alexandra Burke, vagy James Arthur. Utóbbinak egyébként Nicole Scherzinger volt a mentora, akit a Pussycat dolls által ismert meg a világ, viszont mára már sikerült önmagáért fent maradnia. Egy kicsit élőpélda Scherzinger arra, hogy az erős nők is lehetnek hatalmon, hogy az ő véleményük is számíthat.

olvass tovább

Top5: napindító slágerek Billie Eilish-tól

  • 2019. október 17.

Az énekesnő még csak 17 éves, ennek ellenére gyakorlatilag már minden létező rekordot megdöntött, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című albumával az egész világot meghódította és a zenei listák élére ugrott. Zenéi tökéletesek lehetnek napindításhoz, így most a kedvenc slágereinket listáztuk tőle.

olvass tovább