Kulcsszó keresés /


A belső erő titka

Ha van egy dolog, ami biztos az életben, az a változás. Az élet útjai kifürkészhetetlenek, tele van fent és lent állapotokkal, kanyarokkal, akadályokkal, útelágazásokkal. Pillanatnyi veszteségekkel és diadalokkal. Mindezek közül, az egyetlen lényeges dolog az, hogy mindezekre hogyan reagálunk. Ez a belső erő legnagyobb titka.

olvass tovább

Lélekmentő gondolatok, melyek segítenek átvészelni a nehéz napokat

Vannak olyan napok, amikor semmi másra nincs szüksége az embernek, csak pár épkézláb mondatra, melyek leveszik válláról a terhet, tartalmazzák az éppen neki szükségeset, és egy kicsit vigasztalják a lelket. Nehéz eltalálni kinek mi az aktuális, de talán sikerült felsorolni pár olyan gondolatfoszlányt, mozzanatot, melyekből szemezgethet az ember, és könnyen válogathat – talál olyat, amely a hasznára válhat:

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. november 21.

  • 2014. november 21.

A mai napon A hatalmas belső erődhöz kapcsolódva, meglátod a megoldásokat mit kell tenned. Ma lélekápolás, beszélgetések, tisztogatások, mosás. Napi megerősítés: Az Univerzum kiapadhatatlan Forrásához kapcsolódom,így lehetőségeim határtalanok.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 11.

  • 2012. október 11.

A mai nap hatalmas belső erőidhez férhetsz hozzá. Társasági összejövetelekre nagyszerű lehetőség, mondj igent rá. Napi megerősítés: Erőm,tudásom kifogyhatatlan, megállíthatatlan vagyok, minden sikerül.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 2.

  • 2012. szeptember 02.

Szeretek inspiráló könyveket olvasni. Olyanokat - főleg önéletrajzi könyveket - amelyeket kiváló teljesítményt elért emberek írtak. Azok, akik történelmet írtak a sportban, a tudományban vagy az élet bármely más területén. A lényeg, hogy azokat a belső erőket bírták munkára, amelyek hitem szerint mindannyiunkban ott szunnyadnak, csak arra várnak, hogy aktiváljuk őket.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - augusztus 13.

  • 2012. augusztus 13.

Azt vettem észre, hogy ha egy célt kitűzök magam elé, dolgozok érte és még sem sikerül, annak sokszor az az oka, hogy nincs ott minden figyelmem. Teszem a dolgom, rajta tartom a szemem a munkán, de valahogy nem eléggé. Ha jobban belemélyedek a részletekbe azt látom, hogy ami ilyenkor hiányzik a megvalósuláshoz, az az igazi elkötelezettség, a megingathatatlan hit és az a belső erő, amivel az Univerzum minden energiáját mozgósítani tudom a terveim megvalósuláshoz.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 12.

  • 2012. május 12.

A mai nap legalkalmasabb utazásokra, kirándulásokra. Ápold kapcsolataidat, belső erődhöz fordulj, tervezz. Napi megerősítés: : Vonzom az embereket, ötleteket és a lehetőségeim végtelenek.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 8.

  • 2012. május 08.

A mai nap legalkalmasabb spirituális programokra, tevékenységekre. Meditáció, lépj kapcsolatba belső erőddel, hatalmaddal. Napi megerősítés: Eldöntöttem, hogy ez lesz életem legszebb időszaka, varázslatos lény vagyok.

olvass tovább