Kulcsszó keresés /


Az egyéniség ott kezdődik, ahol az összehasonlítás véget ér - Búcsúzunk Karl Lagerfeld-től

  • 2019. február 19.

Bár igyekezett titkolni valódi születési dátumát, Karl Lagerfeld 1933. szeptember 10-én született Hamburgban, egy jómódú tejgyáros fiaként. 1955-ben díjat nyert egy rangos versenyen az egyik saját tervezésű női kabátjával, ezután kapott állást Pierre Balmainnél, majd dolgozott Valentinonál, és a Fendinél is addig, amíg a Chanel-ház vezető tervezője lett. A divatvilág igazi legendája volt, két lábon járó divattörténelem, aki egyeseket megbotránkoztatott, másokat pedig szórakoztatott pikírt humorával és aranyköpéseivel. A mai napon, 85 évesen hunyt el. Nyugodjon békében!

olvass tovább

A hiúság a legegészségesebb dolog a világon – idézetek Karl Lagerfeldtől

Karl Lagerfeld Németországban született, azonban húszas évei elején Párizsba költözött, ahol azóta is él és alkot.A 83 éves tervező leginkább dioptriás napszemüvegéről, és jellegzetes lófarokba kötött hajáról ismert. A Chanel vezető tervezője volt, álmodott meg kollekciót a Chloé-nak, dolgozott a Tommy Hilfiger, Balmain, Fendi, Valentino, illetve a H&M márkával is. A szigorú elveiről ismert férfi fedezte és futtatta fel többek között Claudia Schiffert. Nyilatkozatai mindig meglehetősen velősre és kritikusra sikerülnek, melyekből érezni lehet, hogy mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, amin nem igen hajlandó változtatni. Következzenek most a legjobb idézetek Karl Lagerfeldtől.

olvass tovább

Nézd meg itt a teljes Kenzo x H&M kollekciót!

November 3-án debütál világszerte az összes létező H&M üzletben a Kenzo által tervezett kollekció, amit legalább annyira vár mindenki, mint a tavalyi Balmain kollaborációjukat. Na jó, nem annyira. De azért érdemes szemügyre venni ezeket a darabokat is. Az árak nem kevésbé lesznek borsosak, mint egy évvel ezelőtt. Hogy ugyanannyira fogják-e szeretni őket, az majd kiderül.

olvass tovább

Az egész Balmain kollekció úgy csúcs, ahogy van

Az egy dolog, hogy mindig is imádtuk az Olivier Rousteing által kreált kollekciókat, és... Igazából nincs és. Mert imádjuk és kész a Balmain divatház minden egyes ruháját. Talán az sem véletlen, hogy amikor a H&M-nek tervezett, az egész világon hisztériák láncsorozata tört ki az üzletek előtt. A jövő tavaszi/nyári kollekciók miatt már most megőrülünk. Lapozzátok végig, a végén van egy kis metál-csemege.

olvass tovább

10 alkalom, amikor North West stílusosabb volt bárkinél

  • 2016. március 25.

Még nem töltötte be a harmadik életévét, de a ruhatára már most többet ér, mint az éves keresetünk. A legmenőbb dizájner darabokban parádézik, és a Balmain ház külön méretben tervezett neki mini kollekciót. Kitalálod ki az? Naná, hogy Kim Kardashian kislánya!

olvass tovább

Itt a teljes, új Balmain kollekció!

  • 2016. március 07.

Nem tagadjuk, hogy a Balmain a kedvenc divatházunk. Amit Olivier Rousteing tett a márkával, az több, mint nagyszerű. A 2016-os, őszi/téli szezon teljes kollekcióját nézhetitek most meg oldalunkon.

olvass tovább

Egy botrány utóérzete - A Balmain for H&M ügy

A múlt héten a Balmain for H&M botránytól volt hangos a világsajtó. Karba tett kézzel szemlélve az eseményeket azon gondolkodtam, hogy mennyire zseniális húzás volt ez az egyik legnagyobb fast fashion termékeket gyártó cégtől. És egyúttal a Balmaintól is, hiszen, most tényleg mindenhol megismerték a nevét. Az emberek viselkedésére egyértelműek a válaszok, és hogy ciki lesz-e viselni a limitált kiadású kollekció darabjait? Az is kiderül.

olvass tovább

Hozd el nekem őket Kedves Jézus!

Tudom, hogy még egy kicsit korán van ehhez, vagy talán annyira nem is. Nálam hivatalosan már novembertől megkezdődik a karácsonyvárás, ezért vasárnap este fel is díszítem a lakást. Először csak egy kis égősorral, aztán apránként jöhet a többi (senki ne mondja, hogy megszállott vagyok). Amit kívántam erre az évre az már valóra is vált, ezért csak ez a néhány dolog maradt. Nem is olyan sok minden a nagyhoz képest. Jól vigyázz, hogy mit kívánsz, mert valóra válik - legyen ez a jelszó!

olvass tovább

Új sziluettet a nőknek

  • 2015. október 27.

Október 20-án mutatták be New York-ban a Balmain for H&M kollekciót, amely egy zseniális kollaborációnak ígérkezik. Múlt héten már beszámoltunk nektek a kampányfotókról, most pedig a hivatalos bemutatóról hoztuk el az összes darabot, némi backstage fotót, és az eseményen megjelent sztárokról készült képeket is. És hogy miért a kedvencünk? Azt is elmeséljük.

olvass tovább

Ilyet kérünk karácsonyra!

  • 2015. október 15.

És itt van. Bár csak november 5-én kerül a boltokba, de a kampányfotókat ma nyilvánossá tették. A H&M számára tervezett Balmain kollekció ügyében erősen ajánlott írni egy levelet a Télapónak, vagy a Jézuskának, mert meg nem erősített információk szerint horror áron mérik majd minden egyes darabját. De ahogy végiglapozzuk a kollekciót, még a könnyünk is kicsordul. Kb. úgy, mint amikor régen álltunk a nagyon magas Barbie polc előtt karácsony tájékán, és nem igazán tudtuk eldönteni, hogy a görkoris vagy a festőművész Barbie-t kívánjuk a fa alá. Na, pont ugyanúgy érezzük magunkat most is. Merthogy mindet kérjük. Mondjuk, hogy mindet!

olvass tovább