Kulcsszó keresés /


5 remek ajándék ballagásra, amivel nem nyúlhatsz mellé

  • 2017. április 30.

Holnap beköszönt a május, ami egyet jelent azzal, hogy elkezdődik a középiskolások számára a legnagyobb megmérettetés, az érettségi időszaka. Ezzel egyidejűleg a ballagás is elkezdődik, ahol mérföldkőhöz érkezett hozzátartozóinkat köszöntjük. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, viszont még mindig nincsen semmilyen ötleted, hogy mit ajándékozz, akkor ne ess kétségbe, ugyanis van öt tippünk, ami biztosan a segítségedre lesz!

olvass tovább

Ki mit szakít…

  • 2015. május 07.

A fiú, aki a ballagásom estéjén megjelent nálunk a társasház udvarán, igazi hamisítatlan bölcsész volt. Senki nem értette, miért, de nekem akkor furcsa módon bejött a filozófus alkat, a hátközépig érő hosszú férfivarkocs, a gondolkodó elme, a lábszárig érő tarisznya, és a viseltes vászoning. Az ablakban álltam és őt vártam, közben elmélázhattam a mozdulatsoron, ahogyan apám autómosáshoz készülődött, és mindehhez rituálisan gumicsizmát is öltött. Onnan tudtam, hogy valami végzetesen rendelleneset tapasztalt, hogy hirtelen nem a Skodára irányította a vízágyút, hanem a ház falának támaszkodó biciklit vette célba nagy vehemensen, annak is az ülését. Mindezt leesett állal, nem titkolt, és nem palástolt felháborodással tette, és ugyanilyen tekintettel kiabált be nekem artikulálva, nagy feltűnően, és talán túlságosan hangosan: megjött a bölcsész.

olvass tovább

Kollekció angyaloknak

  • 2014. június 16.

Maráczy Manuéla divattervezőnő 2011-ben váltott, a felnőtt ruhatervezéstől a gyermek ruhakészítésre tért át. Ahogy nézegetjük az új nyári alkalmi ruha kollekciójának meseszép darabjait, egy percig sem gondolkozunk azon, hogy vajon jól döntött -e? Vessetek ide egy pillantást, jó választás lehet nyári esküvőre, ovis ballagásra, születésnapi partira, vagy csak úgy egy elegáns sétához.

olvass tovább