Kulcsszó keresés /


Párizsban járt a nyár

Vagyis csak majdnem. A következő év tavaszi/nyári kollekcióit viszont bemutatták, mi pedig kiválogattuk a legdögösebb szereléseket, hogy te is megtudd, mi lesz a menő a jövőévi jóidőre.

olvass tovább

Csemegézzünk! Íme, 5 csúcsmárka tavaszi kínálata

  • 2012. január 25.

Vészesen közeledik a tavasz, így megnéztük, hogy milyen ruhákat találunk Victoria Beckham, Donna Karan, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, s a Balenciaga 2012-es tavaszi kínálatában. Dőljünk hát hátra, s csemegézzünk a tervezők ruhakölteményei között!

olvass tovább

Balenciaga őszi/téli kollekció

  • 2011. szeptember 11.

Balenciaga 2011-es őszi-téli kollekciója merészebbnek bizonyult a megszokottnál. Egy kis szürrealizmus, egy kis rokokó, valamint egy kis aszimmetria jellemezi a darabokat. A kollekcióban elegáns szatén anyagokkal, makrokötésű kabátokkal és hálós megoldásokkal kísérletezett darabokat is találunk.

olvass tovább

Táska? Balenciaga!

  • 2011. április 14.

Cristóbal Balenciaga 1911-ben, 16 évesen alapította divatházát és rögtön kivívta a befolyásos hölgyek elismerését. Ma sincs ez másképp: a Gucci cégcsoporthoz tartozó divatház kreációt olyan hírességek viselik előszeretettel, mint Jennifer Conelly és Nicole Kidman, a fanatikus gyűjtőről, Nicole Richiről nem is beszélve. Anna Wintour maga is szívesen vásárol Balenciaga darabokat és ha a divat nagyasszonya, Anna Wintour fejet hajt a márka előtt, az már önmagában jelent valamit.

olvass tovább