Kulcsszó keresés /


Reggeli és esti edzés – pro és kontra

Ki korán kel, aranyat lel? Így tartja a mondás, de az edzés területét illetően megoszlanak a vélemények. A korán kelők esküsznek a reggeli testmozgásra és azzal érvelnek, hogy az egész napjukat fel tudja pörgetni; míg az éjjeli baglyok a kávén kívül másra rá se tudnak nézni hajnalban, este viszont alig tudják elhagyni a konditermet. Kinek van igaza? Számít-e egyáltalán, hogy mikor edzünk? Ennek jártunk most utána.

olvass tovább

Az éjjeli baglyok klubja

Ez egy privát csoport. Nem is vagyunk sokan, de a jelen lévők nem most kezdték űzni ezt az ipart. Mondhatni súlyos függők, tipikus tünetekkel. Ez nem egy korszak, a valódi klubtagok egyszerűen ilyen típusú emberek, talán kódolva is van bennünk. Nem, ez nem az élet napos oldala, de sokszor termékenyebb és izgalmasabb. És hogy hogyan végződik? Minimum 4 szundi gombnyomással. Üdv a klubban, ha magadra ismertél.

olvass tovább

14 dolog, amit csak az éjjeli baglyok érthetnek

Minden reggel élet-halál harcot vívsz az ébresztőórával és komoly fizikai fájdalmat okoz kikelni az ágyból a délelőtti órákban? Éjszaka viszont képtelen vagy egy helyben maradni, az agyad pedig szinte felrobban a jobbnál jobb ötletektől? Ha válaszod igen, akkor ez most Neked szól.

olvass tovább

Kids Interior - Baglyok bevetésen

  • 2014. március 03.

Mára egy baglyos gyerekszoba inspirációt hoztunk nektek, amiben az a jó, hogy akár kisfiúról, akár kislányról legyen szó, mindkét nem számára tökéletes kiegészítőként jelenik meg a gyerekszobában. A kínálat tulajdonképpen végtelen, az egészen egyszerűtől, a színesen át szinte minden megtalálható. Kiságyban forgókaként, de akár éjjeli lámpaként is használhatjuk, vagy ha huhogós estét szeretnénk akkor szerezzünk be egy ágyneműgarnitúrát belőle.

olvass tovább

JWLRYMACHINE

  • 2011. február 22.

Ez a csodálatos óra csak másodsorban időmérő. Első olvasatban ugyanis számunkra inkább egy fényűző csoda, egy beszélő óra a svájci MB&F gyártó és a legendás, immár 153 éves ékszermárka közös terméke. Mi tagadás, ezek a "baglyok" rá is szolgálnak a csodálatra. Mesteri kidolgozás, pontosság, harmónia, hivalkodásmentes luxus. A ékszeróra 18 karátos fehéraranyból, ametisztből, gyémántból, lila és kék zafírból, vagy 18 karátos piros aranyból, rózsaszín turmalinból, rózsakvarcból, rózsaszín gyémántból és zafírból készül.

olvass tovább