Kulcsszó keresés /


Bűvészt hoz a taxi gyereknapra

  • 2017. május 24.

Gyereknap Felnőtteknek a Gyerekekért - taxi mellett profi bűvészeket is lehet rendelni egyetlen gombnyomással május 25-én a Taxify applikáción keresztül. Aki az alkalmazással hív bűvészt, nem csupán maradandó élménnyel gazdagodhat, de jótékonykodik is. Az akció során összegyűlt teljes összeg az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz folyik be. A Taxify ezen felül további 100.000 Ft-ot adományoz a szervezet számára.

olvass tovább

Interjú Ungár Anikóval

  • 2015. április 15.

“Az elfogadás helyett a megújulást választottam”- interjú Ungár Anikóval, a szemfényvesztés nagymesterével. Ungár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. Most elárulja nekünk kirobbanó formájának, ragyogásának titkát, valamint beavat minket kedvenc szépészeti eljárásának rejtelmeibe!

olvass tovább

Brabus E V12 800 Cabriolet

  • 2011. július 15.

A németeknél roppant hagyománya van a belső égésű motorok és járműk építésének, teljesítményük fokozásának. Eme hóbortjuk hol tankok, hol repülők építésében nyilvánult meg, hol pedig autók birizgálásában. A német Brabus is eme területen bűvészkedik, még hozzá igencsak hatékonyan. A Mercedes-eket bütykölő társaság legújabb büszkesége valójában egy igazi őstermelő. Megy mint a meszes. Mást nem is nagyon tud.

olvass tovább

Ismét Magyarországon varázsoltak a kosárzsonglőrök

  • 2010. március 24.

Az egy év után újra Magyarországra látogató, világhírű Harlem  Globetrotters kosárbűvészei kedden a budapesti Papp László Sportarénában teremtettek varázslatos hangulatot show műsorukkal. A sportág szabályait kevésbé, az örömjátékot viszont maximálisan előtérbe helyező alakulat gálájára mintegy 12 ezer néző látogatott ki, zsúfolásig megtelt az aréna.

olvass tovább