Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj ősszel bőrnadrágokat

Most, hogy beköszöntött az ősz, visszatérhetünk az imádott bőr (vagy műbőr) ruhadarabokhoz, egészen pontosan a dzsekikhez, nadrágokhoz és szoknyákhoz, melyek mindegyike egészen biztosan stílusossá és csinossá fogja tenni a megjelenésünket. Most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan érdemes a bőrnadrágokat viselni.

olvass tovább

Stílusiskola: Így legyél sikkes bőrnadrágban

Ugyan már rég túl vagyunk azon, hogy csak vérbeli rocksztárok viselhetnek bőrnadrágot, valahogy még ma is egyfajta belevalóság-érzettel jár a ruhadarab viselése. Íme, hat könnyen megvalósítható outfit bőrnadrággal a 21. századi rockistennő hatásért és érzetért.

olvass tovább

Őszi trendek 2010. - A színmánia

  • 2010. szeptember 01.

Az idei őszi színkavalkád látványosságához, több tervező is hozzájárult. Tomas Maier úgy mutatja meg ennek az évszaknak a vidám oldalát, hogy a fényesen csillogó, piros bőrnadrághoz párosít egy rózsaszínű blúzt.

olvass tovább

Hogyan légy rockos: a rocksztár stílus

  • 2009. december 01.

A legnagyobb sztárok is szívesen hordanak rockos, vagy rockosnak mondott ruhákat, melyek közül természetesen a bőrkabát még mindig a legnépszerűbb, egyben legegyértelműbb jele, a hordója belül egy kemény rocker... Hallgassuk hát meg a Glamour tanácsait.

olvass tovább

Bőrnadrág, ami megölte Jim Morrisont

  • 2009. április 02.

Jim az ünnepekre vásárolt magának egy új öltönyt- a szokásos fekete bőrszerelést, amihez annyira ragaszkodott. Belecsusszant a nadrágba, odalépett a tükör elé és úgy festett, mintha csupasz testét fekete indiai tintába mártotta volna.

olvass tovább