Kulcsszó keresés /


7 tény a Fabergé tojásokról

  • 2014. szeptember 22.

Ezek a különleges ékszerdobozkák legendává váltak, milliókat érnek, és néhány másodperc alatt kelnek el az aukciókon, ha valamelyik büszke tulajdonos túl kíván adni rajta. Lássuk a legenda részleteit, és nézzétek meg a leggyönyörűbb darabokat képgalériánkban!

olvass tovább

Divattervezők jótékonysági babái

  • 2013. november 28.

Idén rendezik meg 11. éve azt a jótékonysági aukciót, mely a Szudán nyugati régiójában élő Darfur-i nehéz sorsú gyermekek megsegítésére hoztak létre- és amely a Frimousses de Créateurs névre hallgat jelenleg. Ebben az évben reméli az UNICEF, hogy megdöntik az eddigi rekordokat. Az idei aukción tizenegy híres neves divattervező vesz részt különleges babáival, mint például Jean- Paul Gaultier, Lanvin , Dior , Chanel, Gucci valamint Louis Vuitton, valamint ékszerészek, művészek egyaránt. Az aukció december 2-án kerül megrendezésre a párizsi Four Seasons Hotelben.

olvass tovább

Árverésen Humphrey Bogart álomautója

  • 2013. október 25.

Ki ne emlékezne Humphrey Bogart "Casablanca" című filmben nyújtott felejthetetlen alakítására. A klasszikus, 1940-es Buick Phaeton, most egy aukción kerül kalapács alá, New Yorkban november 25-én. Az autócsoda az 1943-as filmbemutató után óriási népszerűségnek örvendett.

olvass tovább

19 milliárdos színskála

  • 2012. május 18.

Biztos veled is előfordult már, hogy nem tudtál mire vélni egy kortársnak mondott művészeti alkotást. Ha igen, most tuti, hogy a szívedhez fogsz kapni.

olvass tovább