Kulcsszó keresés /


Mi történik ma?

A Merkúr hamarosan megkezdi hátráló mozgását, virtuálisan már megállt az égbolton. Emellett aktív a Nap és a Felszálló Holdcsomópont, valamint a Vénusz és a Neptunusz együttállása.

olvass tovább

Érezhetően aktívabbak az energiák körülöttünk

Itt vagyok, nem tűntem ám el, csak hát beindultak a dolgok… Az elmúlt napokban kioldódott a Vénusz és a Szaturnusz együttállása, valamint a Nap és a Pluto szextil fényszöge is, továbbá volt/van egy szuper Skorpió Holdunk is. A mai napon aktiválódik a Merkúr és a Pluto kvadrátja, ami viszont behozhat pár kellemetlen dolgot a rendszerbe.

olvass tovább

A lelki békénket érintő lezáró, tanító, új alapokra helyező, határokat és szabályokat alakító tendencia a tetőfokához ér.

Izgalom, izgalom hátán. A mai nap során lesz fokra pontos a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz együttállása a Halak jegyében. A Vízöntőben haladó Vénusz kvadrátja még aktív a Jupiterrel és, hogy érezzük a törődést, az Uránusszal is rálép ugyanerre a fényszögre. Emellett az érzelmi világunk is billeghet, ugyanis a Hold együttállásban lesz a Leszálló Holdcsomóponttal.

olvass tovább

Lélektérkép a csillagok alatt: Mars és Vénusz kihívások a tudat mélyéről

A mai napunkra jut nehezítő és könnyítő tényező is, ráadásul nem is akármilyenek… A Mars jegyet vált, ezzel azonban fokra pontossá válik a Plutoval való együttállása. A Vénusz is közelít a Vízöntőhöz és ma tágan ugyan, de szintén megkezdi együttállását a Plutoval. Cserébe kioldódik a Nap-Uránusz és a Merkúr-Jupiter kvadrát is.

olvass tovább

Belülről fakadó kihívások és útmutatás a belső átalakulás útján

Ahogy a hónapról szóló videóban is mondtam, ahogy a belső-gyors bolygók haladnak előre a Bakban és lépegetnek át a Vízöntőbe, mindegyikük áthalad majd a Plutoval való együttállásán. Ebben érkeztünk a következő lépcsőfokhoz, ugyanis ma a Mars is megkezdi ezt az fényszögkapcsolatot. Emellett ma a Hold is becsatlakozik a Bakban haladó libasorba, a Merkúr pedig megkezdte frusztrált kvadrátját a Jupiterrel.

olvass tovább