Kulcsszó keresés /


Mutasd az arcod, megmondjuk, hogy mi a problémád!

  • 2022. január 07.

Ebben a helyzetben nem arra gondolunk, amikor valakinek kiülnek az érzelmei az arcára, hanem bizony a betegségei. Ugyanis ha alaposan megfigyeljük az arcbőrünket, akkor könnyen beazonosíthatjuk, hogy melyek azok a területei a testünknek, ahol esetlegesen probléma áll fenn.

olvass tovább

Szépségtippek problémás bőrre

A problémás bőr kezelése, vagy akár egy-egy pattanás megjelenése sokszor fáradtságos munka és olykor a jóakarásunkkal és a nem megfelelő készítmények használatával csak még többet ártunk bőrünknek. Íme néhány hasznos és természetes tipp a problémás bőr megfelelő orvoslására és eltüntetésére!

olvass tovább

Kémiai hámlasztás otthon

  • 2016. január 21.

A kémiai hámlasztók olyan anyagok, amiket ha kipróbálsz, soha többé nem akarsz majd lemondani róluk! Jelenleg ugyan még nem olyan elterjedt, mint a hagyományos fizikai bőrradír, ám folyamatosan nyomja előre magát a szépségiparban, nem véletlenül – jelenleg ez a tudomány által ismert leghatékonyabb fegyver a problémás bőr ellen: Legyen szó pattanásos, mitesszeres, rosaceás, pigmentfoltos, vagy csupán fakó, élettelen bőrről. A babapopsi bőr már nem álom többé – mi több, már egy használat után tapasztalhatod.

olvass tovább

Új arc született, Zimány Linda akkor és most

Zimány Linda sikersztorija 2001-ben kezdődött, amikor tizenöt évesen a magyar Britney-ként híresült el. Ártatlan, megszeppent kislányként ismertük meg, aki akkor még a popkirálynőt imitáló produkciójával nyűgözte le a nagyérdeműt. Később szépségkirálynő, (glam)modell, műsorvezető, több ismert (jómódú) közéleti személyiség barátnője, divattervező és még jogász is lett belőle. Mindeközben pedig új arca lett. És nem átvitt értelemben.

olvass tovább

Élettörténetünk az arcunkra van írva

  • 2014. szeptember 30.

Egy kutatás szerint minden egyes ember arcvonása árulkodnak a gyermekkorról. Az Edinburgh-i Egyetem kutatói kimutatták, hogy egy személy gyermekkorára arcának szimmetriája alapján lehet következtetni.

olvass tovább

Arc vagy test? Mire, miért figyelnek a férfiak?

  • 2011. július 19.

Mi tesz igazán vonzóvá egy nőt a férfiak számára? Könyvtárakat lehetne megtölteni azokkal a vélt- vagy valós értekezésekkel, amelyek erre a kérdésre keresik a választ: a szimmetrikus arc vagy a csípő és derék egymáshoz való aránya bizonyítottan benne találhatók a legfontosabb kritériumok között.

olvass tovább

Miről árulkodik az arca?

  • 2008. szeptember 26.

Öröm, izgalom, félelem, az érzelmeink szinte az arcukra vannak írva. Ám gyakran a betegségek előjelei is itt bukkannak először! Vessen egy pillantást a tükörbe és fejtse meg, mit üzen Önnek a saját teste!

olvass tovább