Kulcsszó keresés /


Nem születünk nőnek, hanem azzá válunk

Egy kislány számára a nőiesség első közvetítője az édesanyja. Ha az anya szereti, elfogadja önmagát, és kiteljesedik női szerepeiben, akkor ezt az önszeretetet képes átadni a lányának, és bátran, egészséges önbizalommal telve együtt néznek farkasszemet a nőiességgel. A lány tiszteli a női szerepét megélő, önelfogadó anyát, és az ő tiszteletével, képes majd tisztelni az önmagában élő nőt is.

olvass tovább

Életünk férfijai: Apa csak egy van

Sokan azt állítják, hogy a lányok születésüktől fogva apásak, míg a fiúk inkább anyásak. Rám ez az elvileg genetikailag kódolt tulajdonság sokáig nem volt igaz. Apát mindig tiszteltem, mert rengeteget dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, de ezért nagyon kevés időt tölthetett velünk.

olvass tovább

Mindent apámról

  • 2021. február 19.

Ahogy nézem a régi képeket, még mindig hallom a hangod csengését. Látom a markáns arcodon megjelenő széles mosolyt, ahogy felém hajolsz és tudom, most bármi történhetne, te akkor is itt lennél és megvédenél.

olvass tovább

Levél egy férfihoz, és levél egy Apához

  • 2018. szeptember 07.

Az életben vannak szerencsés, és sajnos nem szerencsés gyermekek. Soknak nem adatik meg, hogy rendes családban nőjenek fel, vagy, hogy egyáltalán legyen Anyukájuk, Apukájuk. Nekem szerencsére megadta a jó Isten, hogy legyen egy csodaszép Anyukám, akit a világon mindennél jobban szeretek, és nagyon büszke vagyok rá, viszont ezt már nem mondhatom el a vérszerinti Apámról.

olvass tovább

Apu másik élete

  • 2017. október 10.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89