Kulcsszó keresés /


Top15: Disney mesék ihlette fotók Annie Leibovitz-tól

Annie Leibovitz amerikai fotós, a Rolling Stone magazinnak dolgozott 13 évig, majd pedig a Vanity Fair-nek készített színészekről és zenészekről, ismert emberekről készített képei által tett szert világhírnévre. A jellegzetes sztárportréiról ismert, maga is sztárrá vált fotográfus színészekről, sportolókról, zenészekről készített Disney mesék inspirálta felvételeket, melyek a csodák világába repítenek minket, mind a jelmezeknek, mind a díszleteknek, mind a csodálatosan kivitelezett fotózásnak köszönhetően.

olvass tovább

Hogyan születtek az igazi Disney hercegnők?

  • 2015. november 12.

Annie Leibovitz híres Disney sorozatában olyan sztárokat bujtatott a mesefigurák bőrébe, mint Jennifer Lopez, Scarlett Johannson vagy Whoopi Goldberg. Most betekinthettek a kulisszák mögé. Nézzétek meg, hogyan készültek a legendás fotók!

olvass tovább

Lélegzetelállító képek Annie Leibovitz-tól

  • 2015. október 02.

Ma ünnepli 66. születésnapját az amerikai sztárfotós, Annie Leibovitz. Szó szerint sztárfotós, hiszen nincs olyan híresség Hollywoodban, akit ne csalt volna már objektíve elé. Egyedi látásmódja legendás, ennek fényében számtalan jelentős és botrányos képet készített már, amelyekből most születésnapja alkalmából szemezgetünk.

olvass tovább

Natalia Vodianova, a Vogue balerinája

  • 2014. október 22.

A 32 éves Natalia Vodianovaról senki nem mondaná meg, hogy négy gyermek édesanyja, törékeny alkata láttán. Az egyik legkeresettebb szupermodell ezúttal a Paris Opera Ballet újdonsült rendezőjével, Benjamin Millepieddal közreműködve a Párizsi Balett egyik balerinájává válhatott, méghozzá a híres fotós, Annie Leibovitz kamerája előtt.

olvass tovább

Majális, Leibovitz, Marks&Spencer

  • 2013. augusztus 22.

Igaz, nincs köze a Marks&Spencer őszi kampányának a majálishoz, de az embernek kapásból eszébe jut róla Szinyei Merse Pál festménye. Olyan neves alakokat kértek fel modellnek, mint Helen Mirren, Grace Coddington, Karen Elson, vagy az énekes Ellie Goulding. Nektek is eszetekbe jut a Majális?

olvass tovább

Katy Perry a baromfiudvarban

  • 2013. június 26.

Az énekesnő a júliusi amerikai Vogue-ban pózol, Annie Leibovitz szemüvegén keresztül. Kell ennél több ígéret? Talán csak annyi, hogy Katy egy Lanvin couture darabban eteti a tyúkokat.

olvass tovább

A tündérhercegnők életre kelnek

  • 2013. február 03.

Annie Leibovitz tovább bővítette mesetárát, méghozzá Taylor Swifttel. Ugyanis az énekesnőt Rapunzelként fotózta híres - nevezetes Disney sorozatához. Lássuk, Taylor hogy muzsikál Aranyhajként!

olvass tovább