Kulcsszó keresés /


'A kedvesség egy nagyon fontos tulajdonság, mikor az igazit keresi az ember' - Idézetek Anne Hathawaytől

  • 2022. november 12.

A gyönyörű, Oscar-díjas színésznő épp a mai napon ünnepli 40. születésnapját. Anne Hathaway-ről sokan nem is gondolnák, hogy mekkora szerepet próbál vállalni társadalmi kérdésekben is. Igyekszik a természetes szépségre is felhívni a figyelmet, valamint arra, hogy minden ember valóban úgy tökéletes, ahogy van. Isten éltesse a színésznőt!

olvass tovább

A legjobb Anne Hathaway filmek

  • 2018. január 23.

Anne Hathaway egyike azoknak a színésznőknek, aki kivívják a legmélyebb tiszteletünket. Elképesztően gyönyörű, szemtelenül tehetséges, mindemellett végtelenül szerény és a botrányokat is messze elkerül. Anne fiatal kora ellenére már az Oscar-díjas színészek listáján is szerepel. Az ő tiszteletére összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Ha szerelmi bánat gyötör édes, tuti az előléptetés - Tíz éves Az ördög Pradát visel

Szóval az a helyzet, hogy eltelt tíz év azóta, amióta legelőször bemutatták Az ördög Pradát visel című filmet Amerikában. Hihetetlen, ugye? A történet folytatása már megjelent könyvben és izgatottan várjuk, hogy mikor készül belőle mozifilm, de addig is itt van a jubileumi évek számának megfelelően tíz olyan tény, amit lehet, nem is tudtál a közönségkedvenc filmről.

olvass tovább

Anne Hathaway a természetesség mellett

Ha tőlem valaki azt kérdezi, ki az a híresség, aki a természetességet és kifinomult nőiességet képviseli számomra, a válaszom Anne Hathaway lenne. A színésznőről készült képek a természetes szépségét kérdés nélkül igazolják, nyilatkozatai és a tőle vett idézetek pedig teljes képet adnak arról, hogy milyen pozitív, határozott és kifinomult nő is ő.

olvass tovább

30+1 legszebb Oscar belépő az elmúlt 10 évből - Style válogatás

  • 2016. január 22.

Végiglapoztunk tíz évre visszamenőleg a világ legnagyobb filmes eseményének fotógalériáit és kiválogattuk a legszebb estélyi ruhákat. A konklúziót levonva azt kell mondanunk, hogy a sztárok szeretik a pirosat és a pasztellt, imádják Valentino-t és a Dior házat, de a Chanelt sem vetik meg. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

26 sztár, akik a valóságban utálják egymást

  • 2016. január 06.

A listánkon szereplő sztárok alig bírták ki az adott film forgatási szüneteiben egymás társaságát. Na, meg azokat a kínos percekben, amikor például csókolózniuk kellett. 26 celebritás, akik szívből utálják egymást... Style összefoglalás:

olvass tovább

Mozikban egy különleges történet: Egy nap

  • 2011. október 18.

Hozzánk is megérkezett David Nicholl sikerregényének adaptációja: egy különleges kapcsolatot mutat be, az Egy nap címet viselő film, amelyben húsz éven keresztül követheted Anne Hathaway és Jim Sturgess kapcsolatának alakulását.

olvass tovább

Oscar - Ki mit viselt?

  • 2011. február 28.

Idén 83. alkalommal rendezték meg Los Angelesben a legrangosabb filmes elismerésként számon tartott Oscar gálát. Még sosem fordult elő, hogy két fiatal színész vezényelje le a díjátadót, ám szerencsére csillagos ötösre értékelhetjük Anne Hathaway és James Franco párosát. Míg a filmkritikusokat inkább a különböző kategóriák foglalkoztatták, mi nézzük ki mit viselt a vörös szőnyegen.

olvass tovább

Lancome Magnifique

  • 2010. szeptember 13.

Sáfrányesszencia, kömény, Mai de Grasse rózsa, jázmin és nagarmota. Ezek a parfüm főbb illatjegyei, ezeknek köszönhetően a Magnifique egészen különleges illata. A különlegességét az illatjegyek közül a Nagarmota adja, hiszen a Lancome Magnifique, az első parfüm amiben használják. Köztudott, hogy a nagarmota és a rózsaillat harmónia a legforróbb szenvedélyt kelti életre.

olvass tovább