Kulcsszó keresés /


A Studio 54 krónikái

  • 2013. május 03.

Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, Jean Paul Gaultier kalapács alá kerül. Vagyis az Andy Warhol szemüvegén keresztül kreált portréik, amelyek a legendás diszkókorszak legfényesebb helyszínén, a Studio 54-ben készültek.

olvass tovább

15 perc hírnév az iPhone-odnak

  • 2012. március 24.

Nélkülözhetetlen társad a mindennapokban: mikor felkelsz, rá pillantasz először, és elalváskor is vele búcsúzol a naptól. Kívánja a simogatást, és meg is adod neki mindennap a jussát. Miért ne öltöztethetnéd menő ruhába érzékeny kis testét?

olvass tovább

Minden, ami Marilyn Monroe

  • 2012. február 14.

Bár Norma Jane örök, és stílusa mindmáig követendő, így újabb MM hullám várható minden fronton: a divat, a kiegészítők, a lakberendezés és akár a zenék terén is.

olvass tovább

Elkelt Warhol önarcképe

  • 2011. február 17.

Bőven költségvetési tételként is szerepelhetett volna Andy Warhol egyik önarcképe, melyet nem egészen 3,4 milliárd forintért sikerült eladni egy londoni árverésen. Ez a becsült eredeti ár kétszereséért: 10,8 millió font. A piros-fehér vászonkép - amelyen a művész töprengve szájához emeli a kezét - 1967-ben készült.

olvass tovább

Farmer a popkultúrában

  • 2009. április 21.

Gondolj James Deanre! Képzeld el hullámos szőke haját, felhős pillantását és szexis félmosolyát. Fekete garbóban és elengedhetetlen western csizmájában, kezében cigaretta, és fehér, testhez simuló nadrágjában olyan, amilyet az 50-es években hordtak a kisfiúk.

olvass tovább