Kulcsszó keresés /


Top5: Amy Winehouse legjobb slágerei péntek reggelre

  • 2018. szeptember 14.

Az összetéveszthetetlen hangú angol soul-, jazz- és rhythm and blues-énekesnő és dalszövegíró 2011-ben hunyt el, és az egész zenei világ hosszú ideig gyászolta. Ikonikus, egyedülálló alakja hamar a rajongók kedvenceivé vált, a mai napon lenne 35 éves, így legjobb slágereivel emlékezünk rá.

olvass tovább

In memoriam Amy Winehouse

  • 2015. szeptember 14.

Amy Winehouse hatszoros Grammy-díjas, angol soul-, jazz- és rhythm and blues-énekesnő és dalszövegíró éppen ma lenne 32 éves. Ő minden idők legtöbb lemezét eladó brit női előadója, számszerűsítve, több mint 24 millió lemeze kelt el. Emléke előtt tisztelegve összegyűjtöttük a legnépszerűbb dalait.

olvass tovább

1 éves az Akvárium Klub

  • 2015. március 28.

Amy Winehouse egykori énekesével is erősít az ország legenergikusabb improvizatív koncertsorozata, a Random Trip az Akvárium Klub születésnapján. Ugyancsak itt ünnepel majd Richard Dorfmeister és lenyűgöző élő show-jával érkezik a német Pantha du Prince is. A közös jeggyel látogatható ünnepi estre speciális vizuállal készülnek a szervezők, így a látogatóknak olyan látványban lesz részük, mint még soha. Mindez március 28-án, a főváros szívében, az Erzsébet téren.

olvass tovább

Könyv készül Amy Winehouse-ról

  • 2011. október 17.

Mitch Winehouse a saját szemszögéből mondja el lánya életét, és azt ígéri, hogy "az igaz sztorit" meséli el. "Úgy éreztem, meg kell írnom ezt a könyvet, hogy tisztázzam Amy történetét" - fogalmazott az apa, aki úgy gondolja, hogy az írás segít majd megküzdeni a gyermeke elvesztésével járó gyász feldolgozásában is.

olvass tovább