Kulcsszó keresés /


Ha imádod a munkahelyed, akkor jelöld most erre a díjra!

  • 2019. október 17.

Durván hangzik, de gondolj csak bele: minimum az életed harmadát munkával töltöd – már akkor, ha épp nem egy gondtalan életet élő milliomos vagy. Ez utóbbi kiváltság elég keveseknek adatik meg, a többség bizony napi legkevesebb nyolc órát bent gályázik a melóhelyen, persze, hozzá kell azt is tenni, hogy egyre többeknek lesz ebből elegük, s választják a sokkal klasszabb életet ígérő szabadúszást (amiről azért ma már tudjuk, hogy az sem szivárványszínű méznyalás). No, de maradjunk a tárgynál!

olvass tovább

Így strandolj ingyen idén nyáron!

  • 2018. június 09.

Kétségkívül megvan a romantikája a szabad strandoknak, egy a bökkenő csak velük, általában városon kívül esnek, amire azért eléggé rá kell projektelni. Persze, biztos többeteknek van valami tuti hidden lokésönje, de legyetek őszinték önmagatokhoz, biztos álmaitok netovábbja az, hogy a Margitszigeti felüljárónál a koszos Duna vízében fürödjetek? Hogy körülményesen, pásztázó tekintetektől körülvéve, egy törülközőbe mumifikálva tudjatok csak átöltözni? Hogy órákat zötykölődjetek a melegben és büdösben a buszon, hogy kijussatok egy zsebkendőnyi partszakaszra, ami azért annyira már nem is titkos, mert időközben megvalósult ott a rémálomba is beillő heringeffektus?

olvass tovább

Bikini body last minute? Nem lehetetlen!

De nem is épp a legegyszerűbben megvalósítható terv, ami valaha kipattant a fejünkből! Június eleje van, az idei fura időjárásnak köszönhetően lényegében tavasz helyett már nyár (sok strand már szinte teltházzal üzemel), tehát nincs nagyon mire várnunk, ideje mielőbb válságértekezletet tartani magunkkal!

olvass tovább

5+1 szuper terv, amit mindenképp valósíts meg 2018-ban!

  • 2018. január 16.

A jobbára szürke, hideg és szeles január, egy valamire talán mégis jó: amíg hétvégén a paplanrengeteg alatt jól bekuckózva mumifikálod magad egy habos latte társaságában, tökéletesen lehet merengeni az élet nagy kérdésein. Például, hogy mit is kezdj az előtted álló évvel, miként legyen jobb, tartalmasabb és izgalmasabb a 2017-esnél! Amolyan igazi énidős programnak is felfoghatod, arra azonban figyelj, hogy a tervezgetés ne jusson a már kigondolásakor hamvában holt újévi fogadalmaid sorsára!

olvass tovább

3+1 tipp, hol bujkálhat a nagy Ő

  • 2017. március 17.

Ha újabban hét mérföldre elkerülnek a normális (értsd: nem csak a feleségét megcsalni akaró, nem lelki beteg, nem anya- vagy kisebbségi komplexussal netán egyéb neurózissal, akár súlyosabb pszichés gondokkal küzdő, nem mínuszos egzisztenciával, avagy ambícióval rendelkező) férfi egyedek, és már szinte a kétségbeesés határán egyensúlyozol, akkor tudjuk, mi kell Neked!

olvass tovább

3+1 tipp, hogyan spórolhatsz

  • 2017. január 31.

Ha Te is sokszor azon kapod magad, hogy hónap vége felé bizony már a szüleidtől kell lejmolnod, mert kifogytál a fizuból, akkor ezek a kis költségcsökkentő praktikák pont Neked szólnak! Nyugi, semmi komoly, nem azt fogjuk tanácsolni, hogy ezentúl nagy ívben kerüld el a plázákat, és a kirakatokra többé rá se merj nézni, ennél sokkal könnyebb és a mindennapi életedbe remekül beütemezhető ötletekkel készültünk.

olvass tovább

3+1 ok, hogy miért utazz idehaza!

  • 2017. január 30.

Az utazás az egyik legjobb terápiás eszköz, amely segít kizökkenni a monoton hétköznapokból, és hatásosan véd meg a kiégés ellen – legalábbis egy időre, szóval érdemes gyakran csinálni!

olvass tovább

5+1 last minute trükk, amely még idén nyáron formába hozhat

  • 2016. augusztus 19.

Csak nem már jó előre kitaláltad, hogy a tavalyi hatalmas buktát elkerülendő, idén bizony nyár végére, ha nem inkább ősz elejére időzíted a bikiniszaggató vakációt? És egyúttal azt is megtippelnénk, hogy ennek ellenére a legújabb kollekciós dressz már májusban ott lapult a fiókodban – persze csak hogy legyen még méret belőle -, s akkor már kellett egy színben/mintában/stílusban hozzápasszoló flip-flop és strandtáska is.

olvass tovább