Kulcsszó keresés /


Ez történik a szervezeteddel, ha abbahagyod az alkoholfogyasztást

  • 2021. április 29.

Lássuk be, attól még, hogy nem a földön csúszva érkezel haza, attól még a rendszeres alkoholfogyasztás is egy veszélyes addikció. És talán most még nem veszed elég komolyan, de érdemes megnézni csupán néhány szervi dolgot, mely azt követően változik meg, hogy felhagysz az alkoholos italok fogyasztásával.

olvass tovább

Ha nem az anyám volnál

  • 2017. szeptember 06.

Néha vannak napok, amikor tudom, az ember nem tehet mást, minthogy elfogadja, hogy hova születik. Aztán egy másik aspektusból nézve, rám tör az érzés, hogy talán mi magunk vagyunk azok, akik kiválasztottuk leszületésünk előtt, hogy hol fogunk felnőni, kik lesznek a szüleink.

olvass tovább

Alcohol. Not a toy.

  • 2013. november 19.

Minden bűnös élvezet mértékkel fogyasztva megbocsájtható, amikor azonban szokássá válik, a függőség rabjává leszel és visszatalálni a helyes útra, nehezebb, mint gondolnád. A káros szenvedélyek közül az alkoholizmus az egyik leggyakoribb, amely betegséghez és komoly következményekhez vezethet. Alábbi írásunkban rávilágítunk, miért kell letenni a poharat addig, amíg még nem késő.

olvass tovább

Hogyan legyünk alkoholisták?

  • 2008. február 01.

Bár a valóságban, ez a kérdés lefeljebb az Öreg Matrózban, vagy a Véndiófa elnevezésű műintézményekben hangozhat el, néminemű kisüsti, vagy megfelelő mennyiségű házmester elfogyasztása után, de ha mindezt antológia keretében fogalmazzák meg, akkor az szépirodalom.

olvass tovább