Kulcsszó keresés /


Mit vegyél a 2018-as Black Friday alkalmával?

  • 2018. szeptember 15.

Idén is várható Black Friday, ezúttal november 23-ára esik az akciózási láz. A világ legnagyobb kereskedelmi eseménye vitathatatlanul a vásárlásról és az akcióvadászokról szól, akik egész évben fenik a fogukat a legjobb és legnagyobb kedvezményekre. Annak ellenére, hogy mesésen hangzik, hogy akár 90%-os kedvezménnyel is hozzájuthatunk kiszemelt termékünkhöz, néha a jóból is megárt a sok. A vásárlási hullám meglovaglása közben ugyanis észrevétlenül többet költhetünk annál, mint amennyi belefér a büdzsénkbe, sőt: akár olyan árura is lecsaptunk hirtelen, amire semmi szükségünk. Hogy elkerüld az utólagos bánkódást, összeállítottunk egy listát, mely termékkategóriákra érdemes a hangsúlyt fektetni Black Friday idején.

olvass tovább

Fizetni, vagy nem fizetni? Az itt a kérdés

  • 2018. április 12.

A választ erre kérdésre mindenki tudja, ugyanakkor alábbi tanácsaink követésével elkerülheted, hogy túl sokat költs kedvenc termékedre, ha épp nincs leárazási szezon. A profi akció-figyelők jól tudják, mely időszakban éri meg lecsapni kiszemelt termékükre. A legismertebb vásárlási láz időszaka novemberben, az úgynevezett Black Friday-vel (Fekete Péntekkel) kezdődik, és a Kínai Új Évvel (január- február) ér véget, természetesen magába foglalva a karácsonyi dömpinget. A következő leárazási szezon azonban csak őszre várható, így szeretnénk mutatni pár tippet, hogy hogyan “ne fizess rá” a holtidőszakra, és ne fordíts többet egy-egy cikkre a kelleténél.

olvass tovább

Használati utasítás introvertált emberekhez

Szia, introvertált vagyok. Ez nem egy betegség vagy anomália, ez a személyiségem. A definíció szerint a saját fejünkben élünk, és csak úgy tudjuk feltölteni az energiaszintünket, ha egyedül vagyunk. A szociális interakciók elfárasztanak és leszívnak minket, és szükségünk van csendre és magányra, hogy újra emberek legyünk.

olvass tovább

Top 10: A legcsodálatosabb akcióképek 2016-ból

A Red Bull Illume az egyik legelismertebb fényképészeti világverseny, amely a kaland- és extrémsportokat helyezi előtérbe. Több tízezer amatőr és profi fotós vesz részt a versenyen minden évben, közülük azonban csak néhány kimagasló tehetség képein akad meg az 53 tagú zsűri szeme. Idén több mint 34 ezer fénykép közül kellett kiválasztani a legjobbakat, utóbbiakat alább láthatjátok.

olvass tovább

Vásárlás az interneten: pro és kontra

  • 2015. november 06.

November 6-a az internetes vásárlás világnapja, ilyenkor számos webáruház kínál akciókat, kedvezményeket. De vajon megéri ezeket elfogadni, és a végén többet költeni a virtuális térben, mint azt eredetileg elterveztük?

olvass tovább

Példaértékű nők a múltból és jelenből

  • 2015. szeptember 09.

Már a 17. században felszólaltak olyan a hangok, amelyek a nők jogaiért kiáltottak. Ám csak jóval később, a 19. században teljesedtek ki, amikor már tarthatatlanná vált, hogy a nők nem rendelkeznek választójoggal. Bár napjainkban is sokat kell harcolniuk a nőknek, hogy egyenlő bánásmódban részesüljenek a férfiakkal, a múltban végbement, hatalmas visszhangot kapó akciók napjainkban is példaértékűek sokak számára. Íme, néhány nő, akik a maguk módján mindent megtettek, hogy a világ egy jobb hely legyen a gyengébbik nem számára is. Valamiben ugyanis mindannyian elsők voltak...

olvass tovább

20 dolog, amivel senkinek nem tartozol

  • 2015. június 27.

"Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid pedig úgy sem hiszik el" - Elbert Hubbard. Borzasztó fárasztó állandóan magyarázkodni, hogy mit miért csináltunk. Félünk a reakcióktól, de belül villog a jelzőlámpánk, hogy hazudunk, magunkat verjük át. Miért nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy megtettem, mert nekem ez esett jól, vagy ezt éreztem helyesnek?

olvass tovább