Kulcsszó keresés /


Az őszi bőrápolás 5 titka – termékek, melyeket mindenképpen érdemes beszerezned a szezonra

  • 2018. október 02.

Így októberben már ténylegesen búcsút kell vennünk a nyártól, és teljes erőnkkel belevetni magunkat az őszi szezonba. Ez természetesen nem csupán arról szól, hogy fel kell frissítenünk a gardróbunkat, de bizony a szervezetünket, a testünket, első sorban a bőrünket sem árt felkészíteni a hidegebb hónapokra. Azért, hogy ez minél egyszerűbben menjen, összegyűjtöttünk 5 terméket, amit mindenképpen érdemes beszerezni ahhoz, hogy a bőrünk ősszel is hidratált, és sugárzó legyen!

olvass tovább

Csempéssz egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba a Labello neon színeivel!

  • 2016. október 23.

A Labello már több, mint 100 éve az ajakápolás legmegbízhatóbb szakértője Európa szerte és a világ számos más részében is. A shea vajjal és pantenollal gazdagított formula 12 órás hidratálást biztosít, védi az ajkakat a kiszáradástól és puhává, finoman csillogóvá varázsolja azokat, az Original Neon Edition limitált kiadású ajakápolókkal - szó szerint - új színt hoznak a mindennapjaidba!

olvass tovább

Kibővül a nagysikerű VICHY AQUALIA THERMAL bőrápoló család

  • 2009. december 01.

A téli hónapokban különösen sokunknak állandó problémája a kiszáradt, kicserepesedett ajak. A hideg, a szél, a  fűtés még jobban kiszárítja az ajkakat. Mostantól már a VICHY Aqualia Thermal termékcsaládban is találunk megoldást: az új ajakápoló balzsamot. Nyugtatja, hidratálja és regenerálja az ajkakat.

olvass tovább

Garnier Shine ajakápoló

  • 2009. május 18.

A Garnier Shine ajakápoló karitévajjal gazdagítva védi, hidratálja az ajkakat a puha fényességért. Finom, csillogó gyöngyház réteget képez az ajakon.

olvass tovább