Kulcsszó keresés /


Adriana Lima legszebb pillanatai a kifutón

  • 2018. november 13.

Adriana Lima idén lépett utoljára a Victoria's Secret kifutójára. Ennek oka az, hogy úgy döntött visszavonul. És mi sem lenne szebb befejezése ennek, mint egy utolsó Victoria's Secret show. A modell 2001-ben debütált először az angyalok között, és azóta is töretlenül lépkedett végig gyakorlatilag minden évben a kifutón. Lássunk néhány ikonikus pillanatot tőle.

olvass tovább

Victoria's Secret backstage 2015

  • 2015. november 11.

Tegnap került megrendezésre az év legnagyobb felhajtást övező bemutatója, a Victoria's Secret fashion show. A bemutatón készült videót csak decemberben hozzák nyilvánosságra, addig is csöpögtettek nekünk némi képanyagot a backstage-ből. A Vogue fotósa, Tommy Ton tegnap a mennyben járt. Nézzük, mit látott!

olvass tovább

Isten éltessen Adriana Lima!

  • 2015. június 12.

Sötét haj, kreol bőr, igéző tekintet – Adriana Lima kétségkívül egyike a világ leggyönyörűbb nőinek. És valószínűleg a legszerencsésebbeknek és legsikeresebbeknek is. A brazil bombázó ma ünnepli 33. születésnapját.

olvass tovább

A 21 legjobban fizetett modell 2014-ben

  • 2014. szeptember 05.

A szépség bizony kifizetődő, pláne ha talpraesettséggel és jó üzleti érzékkel párosul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az amerikai Forbes magazin listája, amely a 21 legjobban kereső topmodellt sorakoztatja fel. A mezőny nem sokat változott tavaly óta, a sor elején állók hosszú évek óta hordják haza talicskaszám a dollármilliókat, de akad azért néhány új befutó is. Lássuk hát a hölgyeket és éves jövedelmüket!

olvass tovább

A modell história

  • 2013. október 14.

Az Intimissimi, a márka születése óta IT-modelleket ajándékoz a divatvilágnak. A legismertebb szupermodellek közül sokakat a finom fehérneműiről ismert cég fedezett fel, többek között Irina Shaykot, aki az Intimissimi nagyköveteként 2005-ben került be a divatforgatagba.

olvass tovább

Adriana Lima amazon lett

  • 2013. augusztus 27.

Az AMAzon Beverages három csodás brazil modellt kért fel, hogy reklámozza amazóniai összetevőkből készített italaikat. Russel James, a Victoria's Secret fotósának kamerája elé állva valódi amazonokká válnak a gyönyörű manökenek.

olvass tovább