Kulcsszó keresés /


Top10: Adam Levine, az örök kedvencünk

A kezdetektől rajongunk a Maroon 5-ért, azonban legyünk őszinték, és lássuk be, hogy ennek nem csupán a zenekar szuper stílusa és a számtalan sláger az oka, hanem maga Adam Levine is, a csapat frontembere, aki minden alkalommal újra és újra levesz minket a lábunkról. A mai napon ünnepli a 40. születésnapját, így kedvenc képeinket gyűjtöttük össze róla!

olvass tovább

Király Viktor ismét tarolt!

  • 2015. október 20.

Tegnap este Király Viktor ismét bebizonyította, hogy páratlan tehetséggel áldotta meg a sors, és ezt szerencsére az amerikai Voice zsűritagjai is így látták!

olvass tovább

Király Viktor tarolt az amerikai Voice-ban!

  • 2015. szeptember 30.

Király Viktor hangjáért odavagyunk, és az egykori Megasztár győztes úgy néz ki, hogy a tengerentúlt is meghódítja! Viktornak helyi idő szerint tegnap este volt alkalma az amerikai Voice színpadára állni, ahol Gwen Stefani, Adam Levine, Pharrell Williams és Blake Shelton előtt csillogtathatta meg tehetségét. A továbbjutás nem is volt kérdés, négy igent zsebelt be, és a Maroon 5 frontembere lett a mentora, aki szerint a végső győzelemre is esélyes lehet!

olvass tovább

Te örülnél a Maroon 5-nak az esküvődön?

  • 2015. január 19.

A Maroon 5 frontemberéhez, Adam Levine-hez megközelítőleg 10 éve köt plátói szerelem, és minden egyes dalukat torkom szakadtából üvöltöm a kocsiban, ha egyedül vagyok. Meg igazából akkor is, ha nem. Új klipjük láttán pedig ismét bezsongtam.

olvass tovább