Kulcsszó keresés /


Nemzetközi hírességek magyar tervezők ruháiban

  • 2014. október 22.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar divattervezők is, és mind az itthoni, mind a külföldi sztárok előszeretettel választják kreációikat. Egy ilyen kis országban alkotó tervezőnek óriási megtiszteltetés, na meg persze reklám, ha ruháikat hollywoodi hírességek a vörös szőnyegen, vagy valamilyen neves magazinban viselik. Szerencsére fiatal designereink karrierje felfelé ível és sikert sikerre halmoznak. Nézzünk most egy kis összeállítást arról, hogy hol és kit láthattunk a magyar divat legnagyobb neveinek ruháiban!

olvass tovább

Abodi Dóra a londoni Fashion Week-en debütált

  • 2014. október 07.

Abodi Dóra idén a London Fashion Week-en debütált új tavaszi/nyári kollekciójával, ami az New Rite elnevezést kapta. Ezzel ő hazánk első divattervezője, aki megmutatkozott a szakma kétségtelenül legnívósabb eseménysorozatán.

olvass tovább

A következő divatgeneráció bemutatta

  • 2013. június 10.

A Modart Divatiskola francia képzési rendszeréből sok tehetséges fiatal indította útnak karrierjét, csak néhány nevet említve, például Abodi Dóra, Kiss Márk vagy Bognár Hajnalka stylist is itt nevelkedett. A mostani kollekciók roppant mód ígéretesek, a legjobbakat bemutatjuk nektek a divatszerkesztőnk élménybeszámolóján keresztül.

olvass tovább

Abodi Dóra különleges táskái

  • 2011. november 11.

Abodi Dóra egyszerre kísérletező és elegáns. Kézzel kidolgozott részletek, új vonalak, friss, kortárs gondolkodásmód, szokatlan anyaghasználat, luxus – ezek márkájának kulcsszavai. A mostani táskakollekciója is igen különlegesre sikerült.

olvass tovább

Abodi Dóra - magyar siker itthon és külföldön

  • 2011. március 09.

Abodi Dóra 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját ősszel mutatta be a nagyvilág kifutóján, New Yorkban és Moszkvában. A múlt héten a magyar közönség előtt is felvonultak a kollekció darabjai, a 14. Lakástrend Kiállítás keretein belül.

olvass tovább

WAMP: Abodi Dóra a Hónap Designere

  • 2010. március 22.

A WAMP, a válság ellenére növekedő magyar márkák mezőnyében a legjobb 10 közé került a Kreatív online szavazásán! A  design vásár az egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal magyar divattervezőt, Abodi Dórát  választotta a Hónap Designerének Márciusban.

olvass tovább

Abodi Dóra kollekció

  • 2009. október 08.

Abodi Dóra, a budapesti MODART Francia Művészeti és Divatakadémia frissen végzett hallgatója, szeptember 16-án New Yorkban, a National Bohemian Hall dísztermében mutatta be 2010-es tavaszi kollekcióját, a NOLCHA Fashion Week keretében.

olvass tovább