Kulcsszó keresés /


Emmy 2018 - A nyertesek listája

  • 2018. szeptember 18.

A 70. Emmy-gálán előzetesen a legtöbben leginkább A szolgálólány meséjének győzelmére számítottak, azonban úgy tűnik, hogy a drámai disztópiának ezúttal nem osztottak lapot - vagy legalábbis díjakat. A legjobb drámai sorozat a világ nagy kedvence, a Trónok harca lett, ráadásul a Tyriont alakító Peter Dinklage is hazavihette a "Legjobb mellékszereplő drámai sorozatban" elismerést.

olvass tovább

'Nem tudomást venni nem egyenlő a tudatlansággal: meg kell dolgozni érte.' – a legütősebb idézetek a Szolgálólány meséjéből

  • 2018. július 24.

Elisabeth Moss egy szempillantás alatt vált az egész világon ismertté, hiszen ő formálja meg a Szolgálólány meséjében a főszereplő June karakterét. Joggal mondhatjuk, hogy a sorozat sikere nagyban köszönhető tökéletes alakítást nyújtó színésznőnek, aki a mai napon ünnepli a 36. születésnapját. Ebből az alkalomból a történet leghatásosabb idézeteit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

Top9: Max Minghella, a Szolgálólány meséjéből

  • 2018. július 18.

A szolgálólány meséje című sorozat óriási visszahangot váltott ki a nézőkből. Azonban kétség sem fér hozzá, hogy a sorozat sikere töretlenül hódítja a világot. Következő képgalériánkba a sorozat Nick-je azaz Max Minghella kap főszerepepet.

olvass tovább