Kulcsszó keresés /


’Bátran merem kijelenteni, hogy a szépség nem minden’ – interjú a modellből lett ékszertervezővel

  • 2017. november 06.

Yves Saint Laurent, Chanel, Dior, Louis Vuitton és Valentino – csak egy néhány a nagy divatházak közül, melyeknek Magdalena Frackowiak az elmúlt 15 évben modellkedett. Mindössze 16 éves volt, amikor megnyert egy modellversenyt Varsóban, ezt követően a Ralph Lauren arca lett, ráadásul már a Victoria’s Secret legendás angyalszárnyait is magára ölthette. A hosszú évek óta a divat és szépségiparban tevékenykedő Magdalena úgy döntött, hogy megvalósítja régi álmát, és saját ékszermárkával rukkolt elő.

olvass tovább

Catherine Deneuve, a klasszikus szépség

  • 2016. július 28.

Mi tétovázás nélkül kijelentjük, hogy a tehetséges francia színésznő élő legenda. Tizenhárom éves kora óta láthatjuk különböző színdarabokban és filmekben, mindeközben felnevelt két gyermeket és időtálló stílusával meghódította a divatvilágot is. Népszerűsítette az ikonikus Chanel No. 5 parfümöt, volt a Louis Vuitton arca, és még ma is Yves Saint Laurent legnagyobb múzsájának tartják. Tisztelegve munkássága előtt, összeállítottunk egy stílusevolúciós képgalériát róla, a nagybetűs Nőről.

olvass tovább

Yves Saint Laurent élete a mozivásznon

  • 2014. június 23.

Az Yves Saint Laurent éltéről szóló filmet először a Berlini Filmfesztiválon láthatta a közönség, ami nem mellékesen hazájában, Franciaországban már nagy sikert aratott. Az ízig vérig francia mozi a divatlegenda nagyságának állít emléket. A történet ott kezdődik, amikor Yves asszisztensi állást kap Christian Dior mellett, mely után sikert sikerre halmoz botrányosan újító haute couture kollekcióival. Az életrajzi filmből természetesen a szerelem sem maradhat ki. Divatrajongóknak kötelező!

olvass tovább

Jessica Chastain: Manifesto

  • 2013. június 26.

Az Yves Saint Laurent illatának jelentése: kinyilatkoztatás. A női merészséget, a szédítést és a féktelenséget ünnepli, az örök klasszikus nőt. A parfüm arca nem hiába a gyönyörű és különleges színésznő. A következő kampányfotók teli vannak szenvedéllyel és finomsággal. Éljenek ők, a nők!

olvass tovább

Facebook már smink formájában is

  • 2012. július 13.

Az Yves Saint Laurent különösen odafigyel vásárlóira, és úgy döntöttek, a mindennapi sminkeket is a hétköznapokhoz igazítják. Több, mint 600 millió felhasználóval bír a Facebook, sok a rajongó, a függő, így kiváló üzletnek tűnik az YSL limitált kollekciója.

olvass tovább

YSL Arty Rings

  • 2012. május 15.

A nyár alapékszerei az Yves Saint Laurent Arty Ring Collection darabjai. Egyértelműen uralják a kezedet és tökéletesen kiegészítői bármilyen öltözetnek, legyen az hétköznapi vagy alkalmi.

olvass tovább

Elfeledett illatok nyomában

  • 2012. március 21.

Sok nő ábrándozik arról, hogy megtalálja az „igazit”. Amiről be tudják azonosítani, ami csak az övé, amiben biztonságban érzi magát, és amitől megnő az önbizalma. Igen, fontos, hogy legyen saját illatunk, ám nem könnyű megtalálni azt. Az új kreációk között kutassunk, vagy tegyünk időutazást?

olvass tovább

Yves Saint Laurent : Vernis á lévres

  • 2011. december 25.

Az Yves Saint Lauren sem tétovázik: új generációs szájfestékével, mely a prémium kategóriás rúzsok és a legprofesszionálisabb szájfények ötvözete. Új kategória a dekorkozmetikumok világában. Vernis á lévres - ajaklakk az YSL háztól.

olvass tovább

Ötven éve alapította divatházát Yves Saint Laurent

  • 2011. december 15.

A Mondrian-motívumokból létrehozott ruha, a szmokingos végzet asszonya, az Opium parfüm: ötven évvel azt követően, hogy 1961 decemberében megalapította saját divatházát, a 2008-ban elhunyt Yves Saint Laurent ma is élő legenda. YSL monogrammal ma már cipőket, kozmetikumokat is kapni!

olvass tovább