Kulcsszó keresés /


19 Barbie baba öltözék, amit híres designerek terveztek

  • 2015. szeptember 15.

Barbie-t legalább annyian szeretik, mint utálják. Az egyik legvitatottabb játék a piacon. Ám egy dolog tény: a legdivatosabb is. 1959-es születése óta számos nagy márka képzeletét inspirálta, így olyan nagy nevek terveztek neki ruhát, mint Chanel, Dior, Armani vagy Oscar de la Renta, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Mi pedig összeválogattuk nektek a kedvenc Barbie designer ruha szettjeinket. Jó lapozgatást!

olvass tovább

Vagány arák Vera Wangtól

  • 2014. november 23.

Vera Wang legújabb esküvői kollekciója a vagány és fiatalos vonalat követi. Miért ne kombinálhatnánk a menyasszonyi ruhánkat cool kiegészítőkkel? Mint például a bakancs?

olvass tovább

Vera Wang: álom luxuskivitelben

  • 2013. június 09.

Vera Wang neve az esküvők világában éppen olyan brilliánsan cseng, mint a Tiffany-é. Egyszóval egy a tervezőnő által megálmodott kreációban férjhez menni egy ragyogó gyémánttal a kezünkön presztízskérdés. Lássuk, valóban megéri e a nagy cécó és a rengeteg dollár, vagy szebbet álmodhatunk mi is.

olvass tovább

Ikonikus esküvői ruhák

  • 2012. április 20.

Közeleg az esküvő szezon, egyre többen mondják ki a boldogító igent, de nem mindegy, hogy milyen ruhában! Összegyűjtöttük az elmúlt évtizedek legmeghatározóbb esküvői ruháit.

olvass tovább