Kulcsszó keresés /


30+1 legszebb Oscar belépő az elmúlt 10 évből - Style válogatás

  • 2016. január 22.

Végiglapoztunk tíz évre visszamenőleg a világ legnagyobb filmes eseményének fotógalériáit és kiválogattuk a legszebb estélyi ruhákat. A konklúziót levonva azt kell mondanunk, hogy a sztárok szeretik a pirosat és a pasztellt, imádják Valentino-t és a Dior házat, de a Chanelt sem vetik meg. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

Kulináris orgazmus Bradley Cooperrel

  • 2015. október 01.

Október 22-től új szerepben láthatjuk a sármos Bradley Coopert a vásznon, aki ezúttal egy 2 Michelin-csillagos séf fenegyereket alakít Az ételművész című filmben. A a gasztronómia csodái mellett olyan nagy nevek tűnnek még fel Cooper mellett, mint Uma Thurman, Sienna Miller, Emma Thompson, Lily James és Matthew Rhys. Az előzetest látva, már alig várjuk a premiert!

olvass tovább

A legnagyobb hollywood-i botoxkatasztrófák

  • 2015. június 10.

Igen, tudom, ez egy számtalanszor elővett és csontig lerágott téma. Ám a napokban a kezem ügyébe került Kim Basinger legfrissebb, 2015-ös fotója. Már ő is az áldozatok közé sorolható. Azon áldozatok közé, akik elestek a legnagyobb, hollywood-i botoxkatasztrófákban.

olvass tovább

Sztárok kis fekete Chanel kabátban

  • 2012. március 30.

A Chanel divatház Karl Lagerfelddel az élen, Carine Roitfeld segítségével újraéleszti a klasszikus kis fekete kabátkát, néhány szuper divatfotó, és egy e-kiállítás segítségével.

olvass tovább

Uma Thurman

  • 2011. június 24.

A kis Uma Thurman egy bohém, értelmiségi családba csöppent 41 évvel ezelőtt. Svéd származású édesanyja Nena, pszichoterapeuta, aki rövid életű házassága után egyik nagyra becsült tanítványához ment feleségül. Robert F. Thurman, Uma édesapja volt az első nyugati, aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy tibeti buddhista szerzetessé avatták.

olvass tovább