Kulcsszó keresés /


Őszi-téli ékszertrendek

  • 2014. szeptember 30.

Minden az egyedi elegancia körül forog a 2014-es őszi-téli ékszertrendek világában. S hogy mit jelent ez valójában azt négy világmárka, a Thomas Sabo, a Pandora, a STORY és a Micheal Kors képviselői mutatták be a MOM Parkban található Silver Islands Buda Ékszerszigetnél. Az új kollekciókat ezúttal is az elegáns vonalak és az alkotás lehetősége jellemzi, hiszen rengeteg különleges darab áll a szépség iránt rajongók rendelkezésére, hogy megálmodják egyedi kiegészítőiket.

olvass tovább

Ékszerbe borulva

  • 2014. augusztus 06.

A jól kiválaszott ékszer a legegyszerübb ruhatárat is képes feldobni. A mutatós ruhákhoz viszont minimalista darabokat válassz! Legyen ez a megújulásod kezdete!

olvass tovább

Órakollekció és új anyagok a Story by Kranz&Ziegler-től

  • 2014. február 21.

A német illetőségű Thomas Sabo nagyot robbantott a „minőségi” gyűjtögetős charm-okkal, amire évekkel később a Pandora replikázott, de már egy teljesen új koncepcióval és ezt gondolta tovább a – minő meglepetés – szintén dán Kranz&Ziegler Story néven. Ékszerből sosem elég, tartja a mondás és ez valóban így van. Misem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy röpke 2 év alatt a legnagyobb európai piacokon, Németországban és Angliában ma már „must have” kiegészítőként tartják számon a K&Z kreációit.

olvass tovább

Lélek és glamour

  • 2013. július 20.

Bemutatták a Thomas Sabo őszi/téli kollekciójának legújabb kedvenceit! Kampányarcuk a brit modell, Poppy Delevingne a Vogue magazin szerint Párizstól Londonig a világ egyik legjobban öltözött nője, aki családi hátterének köszönhetően a legrangosabb társasági körökben is járatos. A fiatal, divat orientált nők egész generációjának példaképe, hiszen öltözéke mindig sikkes, hiteles és az adott alkalomnak megfelelő. A divat és a filmiparban való folyamatos jelenlétének köszönhetően a méltán népszerű és különleges ezüst ékszereket forgalmazó Thomas Sabo is felkérte, hogy mutassa be legújabb kollekcióját…

olvass tovább

A fülgyűrű az új őrület

  • 2013. június 25.

A világon először Budapesten mutatkozott be a Thomas Sabo új, 2013-as őszi-téli kollekciója. Az Ádám-villában rendezett sajtóbemutatón lehetett megcsodálni a legújabb ékszereket, amelyek a Sterling Silver ezüstön túl rózsaaranyban is csillogtak.

olvass tovább

Exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

  • 2012. február 17.

2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó, luxus szépségdoboz, válogatás a szépségipar újdonságaiból: illatot, dekorkozmetikumot és bőrápoló termékeket tartalmazó csomag.

olvass tovább

Thomas Sabo Valentin-napi meglepetései

  • 2012. január 27.

A THOMAS SABO nemzetközi életmódmárka legújabb, 2012-es tavasz-nyári kollekciója, a GLAM & SOUL megérkezett a budapesti márkaboltba, amely nemrégiben teljes átalakításon ment keresztül. Az új kollekció érzelmes kiegészítői tökéletesen passzolnak a szerelmesek ünnepéhez is!

olvass tovább

Thomas Sabo - Glam & Soul

  • 2011. december 15.

A THOMAS SABO új tavasz-nyári kollekciója a márka múltját és történetét foglalja össze: a jazz és a soul zene inspirálta az új GLAM & SOUL kollekciót, amely tisztelgés a legsikeresebb THOMAS SABO kreációk előtt. A legnagyobb kedvenceket újraértelmezték – számos régi ismerőst újra üdvözölhetünk a koponyától a tengeri csillagon át a szárnyas szívig.

olvass tovább