Kulcsszó keresés /


Adományozz a The Body Shoppal

  • 2016. február 16.

A The Body Shop idén ünnepli negyvenedik szülinapját! Ebből az alkalomból új, globális CSR stratégiát vezet be, ami meghatározza működésének minden alapelvét, amivel megerősíti vezető pozícióját az etikus cégek között és meghatározza a fejlődés következő szakaszát a cég számára.

olvass tovább

Adni még soha nem volt ilyen jó!

  • 2015. december 22.

Lehet, hogy közhely, de igaz: néha adni sokkal jobb, mint kapni,és segíteni másokon igenis nagyon jó érzés! A The Body Shop egy igazán nemes kezdeményezéshez csatlakozott,és velük együtt most te is segíthetsz.

olvass tovább

The Body Shop a weben

  • 2012. május 28.

Nemsokkal azután, hogy a brit szépségápolási cég megnyitotta első boltját az Aréna Plazában, már magyarul is elérhető a neten.

olvass tovább

Luxus tusfürdők inyenceknek

  • 2012. február 02.

A mennyei kozmetikumok közé nyugodtan besorolhatjuk a különböző luxus tusfürdőket is. Nem csak azért luxus egy ilyen tisztálkodószer, mert más az árfekvése, mint az átlagosabb társainak: az összetevők, az illatok, spa-élményt nyújtanak!

olvass tovább

Testvajak – az őszi csípős hideg ellen

  • 2011. október 15.

Két hete még napbarnított lábakkal is lehetett találkozni a városban, de végérvényesen beköszöntött az ősz, búcsút kell inteni a nyárnak. Szimbolizmust félre téve, ne az elmúláson és az egyre laposabban sütő napsugarakon sopánkodjunk, inkább készüljünk az új őszi/téli divatra, a tavasszal félretett sálak üdvözletére, a test és arcápolók lecserélésére.

olvass tovább