Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Taylor Swift-től

  • 2018. január 13.

Taylor Swiftnek - akinek minden szakítása ha aranyat nem is, de egy slágert biztosan ér- nem csupán a hangjáért, de stílusáért is teljesen odavagyunk. Egyszerre kislányosan bájos, nőies, laza, mégis kifinomultan elegáns. Most tőle rendeztünk galériába tíz olyan outfitet, amelyet bármikor szívesen magunkra kapnánk.

olvass tovább

10 szemtelenül fiatal híresség álomotthona

  • 2017. február 09.

Hol élnek a sztárok? Nagy luxusotthonokban. Hol élnek a fiatal sztárok? Nagyon nagy luxusotthonokban. Na jó, nem mindenki, de azért van egy két irigylésre méltó enteriőr és kert a karrierjük szépen ívelő elején járó hírességek portáján. Lapozzuk fel együtt a következő szép lakhelyeket. Ti hova költöznétek be legszívesebben?

olvass tovább

2016 legsokkolóbb celeb-szakításai

  • 2016. december 16.

Tény és való, hogy Brangelináék válása robbant a leghangosabban idén szeptemberben, de ez az év nemcsak az ő kapcsolatukra mondta ki a végítéletet. Szomorú apropó, szomorú lista. Íme 2016 legmegdöbbentőbb sztárpár szakításai:

olvass tovább

Taylor Swift összes szerelme, rangsorolva

Természetesen mi itt a magazinnál hiszünk abban, hogy minden nőnek szíve joga annyi férfival járni, amennyivel óhajt, de ha az egész világ előtt teszi, ráadásul tragikus végjátékokkal, abból valószínűleg fognak rendkívül szubjektív listák születni, mint az enyém is.

olvass tovább

Taylor Swift hajevolúció

  • 2016. május 04.

A 26 éves énekesnő afféle „Lassú víz, partot mos” típus. Nem változtatja havonta a hajszínét, sőt új frizurával sem rukkol elő minden másnap, mint a Kardashian-Jenner nővérek. Szerencse, hogy immár tíz éve a nagyközönség előtt tengeti mindennapjait, így van miből szemezgetnünk!

olvass tovább

Grammy Glamour - 10 ruha, amit látnod kell

  • 2016. február 16.

Tegnap zajlott a zenei világ legrangosabb díjátadó eseménye, a Grammy-gála. Az est legtöbbször díjazott előadói Taylor Swift és Kendrick Lamar voltak, de Bruno Mars, Justin Bieber és Meghan Trainor is vihetett haza szobrocskát. Mi viszont most a ruhákat pontoztuk, nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább