Kulcsszó keresés /


Sneakerek akciósan a Black Friday 2023 alkalmával

  • 2023. november 06.

Lassan közeledik az év nagy „slágere”, a Black Friday 2023, ahol sneakereket is kedvezményesen megvásárolhatunk. Idén is sok akcióval találkozhatunk és különösen azok számára lesz izgalmas, akik az utcai divat szerelmesei. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, hogy miért is lesz jelentős az idei fekete péntek.

olvass tovább

Ismerd meg a klasszikus sneakerek múlhatatlan modelljeit

  • 2023. április 04.

Régóta rajongsz a városi divatért, vagy csak most kezded el viselni a streetwear darabokat? Bármi is legyen a válasz, a sneaker a szettjeid alapja. Bár a brandek minden szezonban új lépőkkel állnak elő, a klasszikus, oldschool modellek a legnépszerűbbek. Az alábbiakban az adidas, a Nike és a Reebok legidőtlenebb sneakereit mutatjuk be – ezek megvásárlása mindig telitalálat!

olvass tovább

Őrületes minták a Vans őszi kollekciójában

  • 2014. szeptember 09.

A Vans hosszú évek óta az egyik legkedveltebb cipőmárka a fiatalabb korosztály körében. Az elmúlt szezonok bizonyították, hogy a sneakereknek helye van a mindennapokban is, éppen ezért egyre izgalmasabb mintákkal és rátétekkel készülnek az újabb darabok. Aranyozott, bronz, kockás, kígyóbőrmintás és persze a klasszikus fekete és fehér cipők is megtalálhatók az új slip-on-ok között. A gyerekek kollekciójához ezúttal az égbolt és az űr témájából merítettek a tervezők. A kisebb fiúknak készülteket a Star Wars világa ihlette: nyomott minták, akár virágokkal kombinált figurák láthatók a textilen. Lányoknál a cukorkaszínek, az űr fényei, a zivataros égbolt, és a különböző állatminták mennek.

olvass tovább