Kulcsszó keresés /


Csempéssz egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba a Labello neon színeivel!

  • 2016. október 23.

A Labello már több, mint 100 éve az ajakápolás legmegbízhatóbb szakértője Európa szerte és a világ számos más részében is. A shea vajjal és pantenollal gazdagított formula 12 órás hidratálást biztosít, védi az ajkakat a kiszáradástól és puhává, finoman csillogóvá varázsolja azokat, az Original Neon Edition limitált kiadású ajakápolókkal - szó szerint - új színt hoznak a mindennapjaidba!

olvass tovább

Mom & Baby Lotion 300 ml

  • 2010. január 30.

A Mom & Baby testápoló shea vajban gazdag (5%) illetve nyugtató édesgyökér-kivonatot tartalmaz, melyek táplálják, megnyugtatják és puhábbá varázsolják a bőrt. A baba bőrének hidratálásának és megóvásának érdekében gyermekorvos által napi használatra jóváhagyott.

olvass tovább

Ultra Rich Face Soap

  • 2010. január 28.

Ideális a mindennapi arcmosáshoz. Ez a shea vajban gazdag (8%) szappan finoman tisztítja a bőrt szárító hatás nélkül, emellett védi a hydrolipid réteget. Krémes habja lággyá és üdévé teszi bőrét.

olvass tovább

Shea Fabolous Serum

  • 2010. január 24.

A Shea vajas Fabulous Serum speciálisan azért készült, hogy megóvja bőrét a káros hatásoktól, szennyeződésektől. A minden bőrtípusra ideális szérum helyreállítja a bőrt,amely káros hatásoknak volt kitéve, és gondoskodik a jövőbeni védelemről.

olvass tovább