Kulcsszó keresés /


10 probléma, amivel csak a nagyfenekű lányok szembesülnek

Habár a széles csípő, a kerekded idomok és nagy fenekek fénykorát éljük - nézd csak meg Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce vagy Shakira formás hátsóját - szembe kell nézzünk a tényekkel, hogy a nagy fenék bizony több gonddal jár. Lássuk, mi az a 10 legalapvetőbb probléma, amit el kell viselniük a genetikailag popsisabb lányoknak!

olvass tovább

Top10: a legjobb számok, amelyekre mind imádjuk a hátsónkat rázni

  • 2017. május 06.

Legyen pop, komoly, rock, lassú, gyors, hangos, nyugodt, a zene megváltoztatja, és egészen biztos, hogy jobbá is teszi az életünket. A hétvége, és persze a szombati bulik alkalmából most igazi „seggrázós zenéket” gyűjtöttünk össze, amik tökéletesek az este előtti bemelegítéshez, a party levezetéséhez, vagy éppen egy tavaszi nagytakarításhoz aláfestő zenének. Tehát hölgyek, táncra fel!

olvass tovább

Fernando Alonso drága ideje

  • 2014. október 08.

A Viceroy óramárka az egyik piacvezető spanyol óragyártó a Grupo Munreco több mint 60 éves történelemmel rendelkező terméke. A több mint 60 éves története alatt olyan világsztárok képviselték a márkát mint, Antonio Banderas, Enrique Iglesias, Shakira, Melanie Griffith.

olvass tovább

Menő a lenőtt haj

  • 2012. március 17.

A festett haj legnagyobb hátránya, hogy - ha az eredeti hajszíntől merőben eltérő árnyalatot választasz - bizony havonta újra kell festetni a tövét. De nem 2012-ben! Már az elmúlt években is fel-feltűnt a lenőtt haj divatja, de úgy tűnik, idén már tényleg szexi a sötét hajtő.

olvass tovább